Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sandzo Vi u Seher, a mi se ne zalimo. Ne uzimate nama \"poooso\".
Da nas ne bi vi bi uzeli grad, a vidju kako nam vracaju sarajlijice http://www.youtube.com/watch?v=gQWxmfZnEJk
Vidi sto se javljaju ovi sa 12%. Njih oko 45% sabili na 12% uz tolike zrtve! Haman! Treba li opet trojkom da idu u inostranstvo?
Pa vec jeste napravljeno. Zove se Kovaci.
Ne boji se dobri Bosnjo nicega OSIM POPISA!
A ko je vikao \"Heeeelp Boooznia nauuuuu\"? Ah da, pa jos vicete: http://robinhood702.com/view.php?id=11590
SRBE SU KUKAVICE GENOCIDSKI NAROD......
Bosnjaci se ne plase nikoga.. sreca sto je svijet zaustavio rat inace nebi danas bio ni jedno srpsko uho u bosnu....
...:\"gdje su plodovi vasih pobjeda i vasih mrtvih? \" U RS-u, plus u cinjenici da ces uskoro imati vizu za prelazak Jablanice i da cijela Zapadna Bosna ima dokumente koji ne zahtijevaju vize, te u tome da si sveden tek na 12% teritorija, koji cak i oblikom podsjeca na ..G...A...Z...U... A sto se tice kostiju, pogledaj ...K...a...z..a..n...e..., a dalo bi se i pretarakati temelje tolikih dz...a...m..i..j..a.. izgradjenih u Sarajevu, gdje bi se svasta naslo. Tako stari, uzivaj ti u svim \"blagodetima\" otetog, vizama, hajvan-vagonima, predivnom pogledu gdje sa jedne tacke mozes vidjeti VASCIJELU drzavu. A sad hajde, ne bilo ti zapovijedjeno, idi na K...o..v..a.c..e.. da polozis to cvijece na ...m..e..z..a.r..j..e. u Hagu osudjenom r..a..t..n..o..m. ...z..l..o.c..i..n..c..u... Samo ti uzivaj, ali nemoj traziti da bude jos i halal. Nema toga za takve jos od 1991-ve.
Izgon je takodjer genocid. Samo slavi to sto ste p.r.o.t.j.e.r.a.l.i. sve ne-Bosnjake iz 12%. Slavi do popisa. Iza toga bice vremena za maHmurluk.
JA samo znam ako se zarati bježim tamo gdje sam i izbijo a to je Bugarska il u Rumunsku kod svoje brače cige
HVO nasao pricati o dobijenim bitkama....LOL
Ej ti iznad ... Pa neznam jesi ti ikad cuo za Republiku Srpsku? A kosovo jos nije gotovo pitanje koliko god to nasi dusmani hteli! A kao sto kazu americki savjetnici RS ce biti samostalna kad tad to je samo pitanje vremena i najbolje da se pobrine da se raziđemo bez ra.ta. Srbi ne zele da zive u drzavi koja mrzi sve sto pocinje na S,sa bolestnicima i islamofasistima a kao sto vidite ni hrvati nece vise dosta jim đamahirije.
najtuznije mi je gledati spotove lepog mice gdje govori kako ginu srpski mladici za srpsko sarajevo i na kraju mi danas uzivamo u slobodi i ljepoti toga sarajeva i grbavice i poljina i nedzarica i ilidze. a hiljade srpshadi ostavilo kosti tu. ovi nasi su poginuli barem za to da bi mi to imali danas i da im polozimo cvijece na to mjesto, a gdje su srpchad? ni za kosti im se ne zna kako su ih iskapali i prenosili ko zna gdje. i tako ista prica od hrvatske, preko bosne do kosova.....za sta ste se vi borili srpchadska braco? gdje su plodovi vasih pobjeda i vasih mrtvih?
Najtuznije kad ratni vojni invalidi i demobilisani hajvani traze povisicu a od 1992 do 1995 osvojili samo 1/4 Be Ha. Ja da sam umjesto Tihog isplacivat po zaslugama koliko su i osvojili tj samo 1/4 a nikako puni iznos.