Sarajevski studenti izašli na ulice
0
Obilježen Dan stradanja boraca protiv neonacizma
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja demagogija, pored toliko stvari koje nas okruzuju i koje su 100% nas problem i krivica. Svasta!
bas je cool ova raja
Kad procitam ove komentare dolazim do zakljucka dasu normalni samo oni na slici.
jesu ovo stigli dinosaurusi u pionirsku dolinu ?
Od pet fosni-cura ne mozes sastaviti jednu da valja braco mila
naše fašiste je Truman proglasio antifašistima hehehehe
pa mi nemamo neke neonacisticke grupe, al zato su i ovi marsevi tanki, moglo je jos dvoje ili troje vise doci :D
znate sta, nek i kukasti sam nek nije SHOkacko-vlaXski...hajde sad idite kuci.
Hrvatsko cvijeće je išlo za poglavnikom, a drugi dio u Handžar diviziju!!!! Bšnjaci su stari nacistički narod!!!!!
RAZMISLITE? KO TO POTURA KUKASTE KRSTOVE SARAJEVU U ZADNJIH NEKOLIKO GODINA? KAKO STRANCI KOJI DOLAZE U NAS GRAD OVO VIDE I STA CE POMISLITI.
Kao i vasi u Beogradu. Jedan od prvih Judenfrei gradova. Nisu Njemacki nazi\'s bili u ideologiji nista drugaciji od cika Drazinih nacionalista. Jedino su imali razlicite primarne zrtve. No nismo docekali naciste tako rado, kako smo se obradovali oslobadjanju od vas. No druga su vremena sada, drugi ljudi. Nasi barem ne dijele tadasnju ideologiju, dok ju vasi i danas obozavaju i samo su gori postali.
hehehehehehehehehe,ja sam bosanceros mujo a to je ogromna razlika samo sto ti to nikada dokuciti neces hehehehehehehe
Pa ocigledno da nisi shvatio zašto napisah \"jeste da je sudija krava\", ali nema veze. A znas kako nas bosance smatraju glupima, pa bolan promjeni taj nick, ne daj ljudima povoda za to. :)
a jesu ove komunjare ufatili obilježavat komunjarske rituale treba ih neko spustit na zemlju
kadija jes to ti dina ti heheheheh
@bosanceros i bosanceros: Niste obojica od neke pameti. Tako da je najbolje:\" mir, mir, mir, niko nije kriv..\" Jeste da je sudija krava, ali sve za vas, samo polaHko. :)
Ciji li su ovdje interesi? Koji su to \"obicni ljudi raznih profesija, profesori, advokati, sociolozi\" dali cenera ovoj djeci da na minusima nosa transparente u njihovo ime? Same ublehe!