Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidaši svakodnevno pokisnu zbog podsjećanja na njihova zlodjela. I tako će im biti naredni milenij.
Poražen srpski fašizam: 25.06.1991. - Slovenija, 25.06.1991. - Hrvatska, 08.09.1991. - Makedonija, 01.03.1992. - BiH, 03.06.2006. - Crna Gora, 17.02.2008. - Kosovo, xx.xx.xxxx. - Vojvodina..
@miljenko007 Jasenovac je bila radna akcija u kojoj su pritvorenici imali pravo posjete kod ljekara i stomatolaoga , pedesetak tisuca nesretnika je stradalo sto nesretnim slucajem sto namjerno svojom krivicom.
Tuzla ponosna uvijek bila antifasticki grad za razliku od Sarajeva, Zenice, Mostara, Banjaluke
@Baznian20 mrs tamo jebbem ti djecu krajsku
@maIosutra633 Al si glup, Bog ti se smilovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je SDA bila na vlasti sada bi Tuzla bila dio entiteta rs. Tuzlaci bi uglavnom bili pod zemljom a rijetki prezivjeli bi tuzlu gledali sa sjevernog pola skupa sa prijdrconaima i srebrenicanima