Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je tzv. herceg-bosna u kakve temelje ugrađena, onda to mogu biti samo temelji haških ćelija!!!!! ;)
@777777 Da nije Turcizama i Bosanskih rijeci sh jeziku,srbi i hrvati nebi mogli pricati.Latinski i drugi jezici se koriste u citavim svijetu,ali Turcizmi i Bosanski izrazi se koriste samo sh jeziku.Lopovi koji su sve Bosansko pokraki.Srpski jezik je vuk s.karađic pisao od Bosanskog i Turskog.Nema vise toga susjedi,nedaju Bosanci i Hercegovci svoje!
Koliko je SHS bila "prirodna", govori historija, čak ni u banovini niste bili većina u ovim djelovima koji su u Bosni, mogli ste se pozvati i na NDH pa onda se podrazumjeva da bi čitava Bosna bila "prirodno" hrvatska hahahahha maloumni katolibanski otpad..😂😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tz. Herceg-Bosna ugasene preko noci ko Aluminijum. Jeste li polozili cvjece i pred Aluminijum?
@Prekaljenuborbi Da nije bilo HB ne bi bilo ni BiH. Legitimna HB je sadrzana i u Daytonu i prenijeta je i dan dana, i sada se institucije i mirovine i svasta nesto naziva HB. Sta je onda RS ili SAO Krajina onda? Logori ABiH i JNA, sta je s njima?
Bye bye
Grobari BiH katolika. Zali boze sto dobri i posteni ljudi sute a ovi zlocinci jos uvijek kenjaju
Vratimo se na istinu:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1634&v=E7CvBB6DtCA
Pa nema šta drugo očekivat od propale politike.Šta mogu narodu ponudit sem nacionalizma i veličanja UZP.Firme opuhali narod im irgetuje po Europskim wcovima i bauštelama ,jedino što pali je još veličanje nacionalizma.
Jesi gadan otac te iebo, pravi žvaljo, tukla ga djeca do srednje.
SDA je uvijek tu da se suprostavi i osudi, a gdje su licjemeri iz SDPa i NSa ?! Evo opet Niksic radi na izdaji Srebrenice i sve radi da pobjedi negator genocida Grujic! Niksicu smeta sve sto je Bosnjacko toliko da mu ni Srebrenica i genocid nisi smetnja.
Ma ko ih jebe nikad je nece imati to sto slave mogu objesiti nacku o rep
Užas
Hrvati su pobjednici zadnjeg rata i oni to tako vide. Mi ćemo na kraju morati tražiti sa njima izjednačenje, inače ćemo morati u Srbiju. Tako će biti.
Ovakvi kao Ljubic nisu nista naucili iz proslosti jer nisu svoju djecu u rat slali i nisu za zivote svoje djece strahovali!
dokaz da smo qita od drzave inace bi ovaj isti tren bio u prdekani kao i ostali sljedbenici
prvo vratite Šumsku Krajinu
Govna fašistička.
Jest vala za Ljubića je putokaz i NDH i treći rajh!😂😂😁
Sta covjek vise da kaze. Nikakvo iznenadjenje. Ovi obiljezavaju i godisnjicu nastanka NDH. pametnom dosta.