Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrhunac licemjerja je slavljenje oslobodjenja od fasizma a trgovi i ulice satajeva se nazivaju po aliji izetbegovicu koji je odmah posle 2.svjetskog rata osudjen od strane komunista zbog ucesca u nacistickoj organizaciji,zbog saradnje i odavanja ostalih pripadnika te organizacije odgulio je samo dvije godine robije.
...uz'o alija što mu je odgovaralo :)...k'o u supermarketu...
SRETAN TI ROĐENDAN,GRADE MOJ !
i danas je Sarajevo oslobodjeno, ali od svojih sopstvenoh gradjana Srba i Hrvata da bi postao 99,9% muslimanski grad, grad osa nesto preko 200 000 muslimana u kome ima vise dzamija nego u jednom Teheranu u kome zivi 20 miliona muslimana ili Kaira u kome zivi preko 10 miliona muslimana!Slobodan grad, ma da?kako da ne, samo za slepe i gluve i nikoga vise!
Na današnji dan 1945. četnici presvučeni u partizansku uniformu sAđoše sa Pala i Vučije Luke u Šeher i nastaviše tamo gdje stadoše ustaše. Sjaši Kurta da uzjaše Murta, a GLUPAVI Bošnjo nit je kad šta konto nit će kad šta skontat. Smrt komunizmu baš kao i fašizmu, sloboda GRAĐANIMA!
@ Ja i Ona - ' vrhunac licemjerja je slavljenje oslobodjenja od fasizma a trgovi i ulice satajeva se nazivaju po aliji izetbegovicu koji je odmah posle 2.svjetskog rata osudjen od strane komunista zbog ucesca u nacistickoj organizaciji' Da, tako vi mali komunistički brabonjci zamišljate svijet. Istina je naravno nešto sasvim drugo pa preporučam da saznaš činjenice prije nego kreneš kakit, ljigavi podrumski štakoru i fašikomunisto.
evo istine za primitivnog i zatucanog,pogledaj kako ti je vodja izgledao kada je uhapsen kao fasista http://i48.tinypic.com/33zbfck.jpg
---đe si, "pridjevaš" :)...da umiješ mozgat' k'o što znaš sklepat nalaradne pridjeve, možda bi i bilo nešto od tebe :)
Obilježavanje 6. aprila se pretvorilo u najgori istorijski falsifikat u organizaciji SDA. Opsada Sarajeva je počela 5. aprila, tada su građani Sarajeva prvi put osjetili na svojoj koži Karadžićeve snajpere, napadnuta je državna institucija škola MUP-a na Vracama, abarikade kojima su SDS-ovci podijelili grad su uglavnom ostale linije opsade do 1995. Dakle 6. april je samo jedan od 1400 dana opsade grada. Međutim prebacivanje obilježavanja početka opsade na 6. aprila je urađeno smišljeno da bi se, igrajući sentimentima građana izbrisalo sjećanje na ono što se stvarno dogodilo 6. aprila 1945. godine kada je Sarajevo oslobođeno od fašizma. Ne postoji nikakakv razlog da se ne obilježavaju i 5 i 6 april, jedan tužno komemorativno a drugi sa radošću i veseljem. Zato svim građanima sretan 6. april Dan oslobođenja Sarajeva, a ovaj SDA-ovski „Dan grada Sarajeva“ neka slave članovi pokreta Mladi muslimani i ostali kvislinzi.
Sretan ti rođendan Sarajevo grade!
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović je rekao da na današnji dan treba svim Sarajlijama i onima koji vole ovaj grad čestitati, sjetiti se onih koji su začeli ovaj grad i onih koji su ga branili i oslobađali. upravo ovakvih se najmanje sjete, koje licemjerstvo.. inace Sretan rodjendan Sarajevo
20 godina ista slika naslovnice za 6 April. Sam čin odavanja počasti sve govori ??????? A karijerista i vječiti budžetlija , koji ni juče ni danas a ni sutra neće nikoga predstavljati je uvijek tu da malo zatalasa nekakvom glupom pričom i ostane još , pa još , pa još jedan mandat i tako do maksimalne budžetske penzije.FUJ ! FUJ! Grade moj Sretan Ti Rođendan , ali bez ovih vječnih likova koji te vole samo zato što iz tvojih kasa crpe moj i tvoj novac i samo zato što su na tvojim Budžetskim jaslama sa mojim parama ???????????????????
Sretan ti rođendan,voljeni grade!
Svi mi volimo Sarajevo, posebno na 6. april...
Ma kako vas nije stid cestitati, kada cinite sve da srusite njegove vitalne spomenike kao sto su Zetra, Skenderija, KCUS, pa i ovo sa Grasom, sve mi ovo izgleda kao da se kuha nesto veliko samo toga jos nismo svjesni. Izdrzi grade moj...
svaka vam castsvi oni cestitaju a drzavu nam upropastavaju bezobrazni ljudi i lopovi koji se slikaju i kofol zale sarajevo tuzno tuzno kako nam je krenulo ni jedne firme necemo imati sve zatvaraju a narod gladuje i prosi i to neki rođendan ZALOSNO
Politički miš, krimilac i ovi smušenici iz sadašnjeg saziva Gradske uprave- Sarajevo grade, šta ti papci rade
Da ovaj Izetbegovic voli Sarajevo davno bi ustao sa babine fotelje i dao ovom narodu oduska ! Dao Bog da iduci rodjendan ne doceka na bilo kakvoj funkciji i da ovaj narod dodje sebi i digne glas !
Jao na Predsjedništva i gov.ana