Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel ovaj iz stranke boraca prelic ili prelevic ??? N O V I N A R !!!!!
\"Obećali poligrafska ispitivanja\" nece ih moci na kupovati koliko ce isti crkavati od lazi
Ako pobijedite i obecano ostvarite bujrum za premijera BiH!
banja luka bira gradonacelnika, kao dodik nema nikakve veze s gradonacelnikom... pacenici jedni pa kad ste izabrali dodika izabraliste i sve instance vlasti i lokalne uprave i samouprave :D ovi izbori vam dodju davanje kojeg milioncica u dodikov dzep
Banja Luka ide naprijed
Banja Luka ide naprijed
dobro kaze neko:\"Ja sam potomak vlaskog stocara koji je crncio na bosnjackoj begovskoj zemlji za koru hljeba, danas vise nismo vlasi sad se zovemo srbi\"!Dodajem:genocidni petokolonaski srbopravoslavni ciganija posrbice,fasisti-\"srbi\"!
Milutine uz tebe smo