Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek seronja ide u svoju mater koja ga okoti a bosnu nek nedira glavonja jedan pozdrav svim bosancima
veliki pozdav gradanima BiH
jok ti treba da odlucujes krme cetnicko
eh kobilino kopile,ti nemozes ni pljuvacku primit u svoja zvaljava usta kad te Gregorijan pljune!slijepo govedo! Gregorijan je prijatelj Bosne i Hercegovine i ima pravo da odluci pravdom a ne lopovlukom i hinjskim podmuklim unistavanjem nase zemlje ko neki njeni visoki predstavnici! GO GRGORIJAN GO!
Nije sto je fin...nije što je elegantan...al\' sto je pametan !!!
@drogba samo ti slijedi rejsa, pa ces imati... odnosno, pa ce rejs imati.... a tebi, kruha i igara..... prije vise od 150 godina, darvin svojom tezom o evoluciji sokirao cijeli svijet.... ja se danas ponovno sokiram, jer takvi kao ti upravo i ponovno potvrdjuju da je darvin bio u pravu...... nije majmun daleko od covjeka......... pogledaj rejsa, pogledaj sada tihica, pogledaj aljinog hairliju... mozda i sebe da pogledas....
@ brcak glupi i crveni, kakve ti imas veze samnom, Aljom i reisom...mi smo muslimani i bosnjaci a ti i tvoj Dzapa se sljedbenici zlocinca Broza....Znaci nemoj kriviti one sa kojima nemas veze...krivi srbe, SKJ....
Prvo Dodik...pa tri prazna mjesta , pa braća Kličko,Holifild itd...
Dodik je najbolji prijatelj Sarajevo.X-com i avazov dok je silajdzic njihov neprijatelj fuj.
Sve ce to, o mili moji, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas i dvije ce pokisle ptice sa oka prhnuti na jug. Ni jedna suza, ni malo volje ni jedna slutnja, ni glas, a moglo je bolje Reci ces malo je tuzno on je bio kopile i jad i stacemo goli i sami pod ovo ledeno nebo i mrak. Mirise pelin i pusto polje procvale ruze i med, a moglo je bolje... Gdje? Pokazi mi! Gdje? Kad tuzne sudba ne voli. I cime od svijeta da se branis? Kao ruza? Sa dva smijesna trna? Ili snom? Uzalud, uzalud, sve je protiv nas.
jedan od mnogih naaaaaaaaj prvih među prvim u Bosnjaka inace ZBiHovac - i Brcak koji zivi i ,,radi\'\' i tamo i u Sa. ima se obicaj javno hvaliti kako ga finansijski vise pazi RS vlada od federalne.
Brčak: dosta sam ja osjetio dobrotu tih ljudi okupatora 92-95.
@stlouis, imamo mi vecih mega dodika u svojoj federalnoj avliji, sto je najbolje @tt opisao.
@POSAVINA, mojne bolan tako!!!!! mnogi su protjerani, a mnogi su usrali motku pa su protjerani... treba napraviti razliku medju ljudima... nisu svi losi.... ima i dobrih ljudi.... @DROGBA, poserem ti se u zvalje i tebi i rejsu i alji.... rat se ne dobija tisucama mrtvih i na kraju potpisom na neki usrani mirovni sporazum.... stoga je aljo, po meni jedan od krivaca za svo zlo koje se desilo, ne samo u mom rodnom gradu u brckom, nego u cijeloj bih......zasto, zato sto je pred pobjedu, jednostavno pristao na potpis.....
Brčko trebate sve one koi su se doselili za vrijeme okupacije protjerat krenite od Grbavice pa sve ono novo što se napravilo za doseljenike u stvari sve ono prema BN.