Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bih ja ovu Semihu drmnuo.....ufff
u pravu si olizo bi je ko penzioner argetu pastetu ;)
Usluge? Da mi samiha usluge pravi, neka hvala.
Samo da ne bude bh portal sa silnim nebulozama i neistinama.
Vec vidim koliko ce ovaj portal da ima gresaka i koliko ce da bude nefunkcionalan... Po uzoru na sve ostale portale institucija...
Uh na sta li ce to liciti... Semiha je svima nama dokazala koliko je (ne)sposobna za obavljanje bilo kakve funcije...
Kao da ce te informacije biti tacne.Kao i uvijek bit ce ono sto SDA zeli da nam plasira da procitamo.
ako će ova pokrenuti reformaciju javne uprave na isti način kako je upravljala nekoć gradom, onda jadni li smo
A jest se ova Semiha Borovac SDA kadar i smjestila i ima funkciju boli glava...daj Boze da vas SDA-ovaca vise ne gledam po portalima !!
kolko li je za ovo digla novca gospodja Semiha jer je poznata da samo za izrade neregularnih projekata potrosi oko milion KM iz dzepa poreznih obveznika
koju domenu će koristiti portal RS, obzirom da "gov.ba" ne koristi ni jedna njihova insititucija jer samo čekaju dan kad će se otcijepiti, ko bi se još smarao sa promjenom domene?
nasa divna bivsa gradonacelnica a sad mahalusa i internetusa i fejsbukovaca ;)