Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi, koji niste svjesni svog idiotluka, dajete sebi za pravo da komentarisete Dusku i Bakira.....dovraga, gdje ce ovaj svijet?
Duška Jurišić - pot.urč.eno govance koje za goste koji predstavljaju Hrvate uvijek zove neke pot.urč.ene Hrvate, oženjene bal.inku.rama. Muž joj bio u Armiji i ona patriota - e, baš ima \"krupne\" karakteristike novinarke. I sad, kad je odradila posao za pot.urice, kad im više ne treba, nabili je nogom isto Šibera i Divjaka u vakat. Ali, eto, novih pot.uri.ca kretena nikad ne nedostaje, naći će se već neka bud.ala željna \"velike\" karijere...
60 minuta je odavno izgubila smisao. Bakir je isfurao sve moguce najave: skandalozno, eksplozivno, opasno itd. Damir kopira vlastite reportaze po 300 puta, a jedino sto zna da prica su vehabije i ovo sto @Ricky kaze protiv Armije i Alije. Sanjin je ko grobar, sigurno nije talentovan za reportera. Slobodan Vaskovic o Dodiku uvijek isto se ponavlja itd. A ostali mladi i nadobudni nafurarni novinari ionako nemaju pojma ni o cemu...
Jedina crna rupa 60 minuta je Damir Kaletović. Taj lik je kolko je gloop uzeo teze Slobodana Praljka covjeka koji je srusio stari most i poceo ih forsirat s tezama da je Armija BiH zapocela rat protiv HVO-a, a te nebuloze cak ne podrzavaju ni Tudjmanovci, samo ih pokusavaju opravdavat, te Alija je bio senilan, \"to nije nas rat\", pa kao sami smo se morali borit i preuzet vlast u nase ruke. Damirova teza je vrlo opasna jer nastoji da od agresije Hrvatske napravi gradjanski rat, a to neko ne radi tek tako, to se radi iz interesa! To je isto kao kad je Praljak platio one neke tamo nazovi strucnjake da dokazu kako je Armija BiH srusila Stari most pomocu podmornice.
Dobar je Sanjin Beciragic, sta ce covjek u ratu zalozen ko komandant diverzantske jedinice 4 godine skako po dobro opasnim terenima, nije imao kad citati knjige, vec je gledo covjek kako ce preziviti igrajuci casno i posteno u svima nama namjestenoj utakmici. Valjda sto se svega i nagledao sada se ne boji ovim begovima koji uzivaju u rahatluku reci istinu, a kada se zivi u zemlji obmana reci istinu je revolucionarni cin.
svaka cast ovima sa 60 minuta ali brate ovaj beciragic je pravi padobranac medju njima. covjek veze sa zivotom nema