Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi ovaj nije normalan, najbolje da se preseli u Banja Luku.
Dragan Čović, predsjednik Srpske demokratske zajednice.
ZA HERCEGBOSNU I REPUBLIKU SRPSKU NISTA OD VASE CENTRALIZIRANE DRZAVE U KOJOJ BI VI PRESLI 51 POSTO I SVIMA KAPU KROJILI
Moja podrška gospodinu Čoviću. Podrška pravih i istinskih pravaša, a ne onih izdajica i kvinslinga koji bi do drine, a pritom znaju da je to nemoguća misija. Bog i Hrvati!!! A njima rto drine i Zlatka Lagumdžije, čuvenog reketara i predsjednika Bošnjačkog instituta.
beskrajno pateticno podilazenje dodiku od strane Covica. Mozes li biti veci poltron?
@gosp. Pusic....wikipediu svaka budala moze da editira Ne mogu da vjerujem ovog covjeka. Kako moze oprsotiti progon Hrvata iz RS. Kako moze majorizirati Posavinu. Njemu je samo bitna Hercegovina, tipicno Hercegovacki. I Dodik mora da je podrijetlom posrbljeni istocno-hercegovacki vlah pa se \'nas\'hercegovac udruzio sa njim. Najljepsi dio Bosne, Posavinu, ste poklonili Srbima, i Bosnaci i Hrvati, a zna se da su Srbi ovdje samo doseljenici iz 19.og stoljeca.
@@Moon.....a u medjuvremenu su svecenici SPC blagoslavili Srpske vojnike zajedno sa Ruskim, Grckim, i drugim pravoslavnim dobrovoljcima, vasom \'bracom\'. Znas li cija je se zastava orila nad Srebrenicom nakon genocida...Grcka. I sad je tabu sto su Bosnjacima pomagali drugi muslimani, a sasvim je u redu sto su srbima pomagali drugi Pravoslavci. BTW znam i iz zapdne Europe decke koji su dobrovoljno isli i borili se zajedno sa HVO-om....kakva licemjernost
da budemo jasni Dosta je hrvatski narod trpio od komunisticke cizme Sad nam jos treba idioot galamgumdzija sa ulicarem komsicem i goebelsom bakirom. Koja garnitura, samo jos fali crnokosuljas jurisic i kriminalac lijanovic. Ah zaboravio sam klempu tihica i tatinog lopoova malog izetbegovica. Ako su oni najbolje sto se u ovom trenutku nudi jadni li smo ...
Šipu racku maj...mune jedan ako tako nastaviš svoj jadni narod ćeš odvest u propast i nestanak bud..alo jedna, shvati jednom i zauvijek BiH više nitko neće i ne može dijeliti osim boga, mi smo navikli na rat jeb..ite se više svi kleptomani jedni nacifašisti, i izdajnici svog naroda udbašu jedan, tebi je očigledno u cilju rat pa izvoli jarane, nećeš više ni kamen dobit.
redosljed: Prvo su bili bošnjaci Pa bog Pa srbi Pa amebe Pa onda ostali normalni narodi (ukljucujuci i hrvate) Zaboli me quurac za necije idi0tske teorije. Ne zelim da mi zenska djeca okolo hodaju zamotana, rukom brisu guuzicu i da im bradati kreeteni odredjuju sta smiju jesti (halal)
ZA PAMETNE BOSANCE I HERCEGOVCE KOJE ZANIMA NESTO VISE O PORIJEKLU NARODA BALKANA : OXFORD JOURNALS - U RUBRICI MOLEKULARNA BIOLOGIJA I EVOLUCIJA http://mbe.oxfordjournals.org/content/22/10/1964.full KAO I NA http://www.facebook.com/DinastijaKotromanic http://www.youtube.com/watch?v=9oUDcxcXLoc POZDRAV SVIM DOBRIM I PAMETNIM LJUDIMA
Šuti bolan Čoviću čućete EŠTONOVA pa ćeš sve to što govoriš polizati.Šta je ovo ljudi niko više ne spominje referendume,haman da su SVI zaboravili tu magičnu riječ kako dođe SUPERBAKA.
Ha, evo ga sad malo on !! E Zlaja ,Zlaja ,al nas uvali u gabulu .
Laže, ja imam Željka Komšića i opet ću glasovati za njega.
@HB Stvartno ne razumijem na kojoj osnovi ove hrvatske i srpske nacionaliste nazivaju bosnjake lojavcima. Misle da ako oni jedu svinjski loj da i mi jedemo druge tipove loja. Ne iskljucujem da siromasni bosnjaci jedu loj, ali mi ostali loj dajemo psima, mada mnogi vode racuna i o zdravlju pasa! Ako imas dodatna pitanja rado cu odgovoriti vidim da si ne upucen.
Nece ni o federaciji tvoj fildjan kamenjar ! SIKTER
A je li tebi jasno da je Bosnjacki stav nevazan u tome sto zele Hrvati, i isto tako je nevazan stav Hrvata o tome sto zele Srbi. BiH moze biti samo kuca u kojoj ce se tri RAVNOPRAVNA naroda dogovoriti. Shvati to. Nama Bosnoslavije, imaju tri ravnopravna naroda i ni jedan ne smije donositi odluke na stetu druga dva.