Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba se narod svađa, oni će se dogovoriti, a mi, džaba se prepiremo. Političari su braća po zanatu, a to im je važnije od krvi.
slusaces ti turcine Dodika i njegove dokle god si na srpskoj zemlji. Ako ti nevalja Doik pokupi svoje prnje i muhamedovu sliku i pravac Istanbul ili Kabul zavisi sta ti je draze.
o kakvoj se tu moze govoriti pravdi i pravicnosti kad u presednistvu sjede dva muslimana i jedan srbin. Pa logicno je da ce ova dva turcina preglasati treceg i nametnuti nekog svog turcina tj.hvata koji je zbog pi&de presao u islam kao ona poturica Komsic
ISTI BOLESNICI SE PONAVLJAJU IZ DANA U DAN GET A LIFE... JADNICI...
treba zakon u bosni gdje stranka nije zakonita ako nema proporcionalnu reprezentaciju clanova svake vjere u njoj
Majorizacija na djelu ili... :D
I ja sam iz Sipova.Ovdje ne smijes pisnuti od Dodikovih ljudi.Ja sam glaso za SDS ko i velika vecina u Sipovu ali je pobjedio SNSD.Mi MORAMO raditi sta nam Dodik kaze.Ako ne uradimo kako on hoce,pojesce nas mrak.Mi KUKAMO za slobodom jer se nalazimo u nemilosti\"sefa\"Dodika.Niko ne moze znati kako je nama,jadnom srpskom narodu!Verujte mi-niko!
ja sam srbin iz republike sumske, nass ovamo dodo maltretira strasno..... ima li sto bi vi rekli bujruma u federaciju? oni iz beograda nece da cuju za nas.... unaprijed zahvalni