Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA I HERCEGOVINA SVIH NARODA I BEZ ENTITETA
Ovaj tekst istsmpst i uokviriti i postaviti na svaki zid kuce, zgrade , skole Bosne i Hercegovine. Covjek je rasturio Dodikovu i Covicevu politiku na komade. Bosnjaci ni vi ovo sve niste znali.
"Sporazum iz Bakinaca, koji su Milorad Dodik i Dragan Čović izdiktirali Nerminu Nikšiću, Elmedinu Konakoviću i Edinu Forti, već je mrtvo slovo na papiru, a, srećom, biorazgradiv je, što je faza koja je u toku, tako da neće ostaviti previše štetne posljedice po okolinu.
"danas je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu održao predavanje." Kakvo predavanje, to su direktive nametnutoj trojci.
Toto ver 2.0. Bravo majstore. Čovjek iz vana a razumije situaciju više od ovih naših mamlaza koji nas veslaju svake izbore i poslije se smiju. Njega staviti za predsjednika i to doživotnog. Mi ionako samo diktaturu razumijemo.
Pa rekoše da taj sporazum ne postoji, da su samo razgovarali
Bravo bravo🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
SAMO SAMALJOTKOM 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎🙂🙂🙂🙂🙂🤠🤠🤠🤠🤠🤡🤡🤡🤡🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤒🤒🤒🤒🤠🤠🤠🤠🤒🤠🤠🤒🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ne postoji Republic of Srpska, jer to nije republika. Al dobro pokusavaju da to provuku. U engleskom se pise kao prevod Republika srpska posto je to naziv entiteta. Trebamo i o tom voditi racuna. Posto baja Bosnjake voli zvati muslimanima. A i da ne zove , cinjenica je ovo sto sam rekao.
Skini i uzmi ovu svoju ludacku kosulju i vrati nam ustav gradjanske Republike Bosne i Hercegovine
Jel slušala ovo Trkušaa..? Oni su hvalili sjelo u Bakincima , kao napredak prema eU uuuUUu..A , vidjelo se iz aviona , da to nije ništaaa...Osim za stožernika i njegovu legiti-muuU..,😂😭🤣🇧🇦 I šta sad ..? Mart za mjesec ..Nigdje smjesta ne mogu , jer osovina Milojko-Draganće već blokira..Najbolje da se pozdrave ..🥴😀🤪..!
Bkte ubio pa ovo je nevjerojatno. Tko tebe ista pita? Tri naroda postignu dogovor, teskom mukom, i neki mamlazi dolaze i mimo svake procedure sabotiraju procese? Ovo nema ni u jednom drzavi na svijetu.
materijalista8, Bosna je onih koji je vole. Vi svetosavci mrzite je,teško je tako živjeti.Od te mržnje se umire u teškim mukama. Žalim vas, al do vas je.
Isproziva ih sviju svi za dugodisnje robije
Legenda
Covjek je sve reko kako jestee svaka cast jbg ljudi istinaa bolii 😘
Bravo , poštovani gospodine...! Konačno je neko javno rekao u brk ; šta je problem države BiH. Pošto vas nacional.faš , sigurno neće poslušati i usprotivit će se svemu što ste kazali , jedini način da ova država i njeni građzani dožive boljitak je da ; ohrabrite VP da smijeni svakoga ko se protivi euro-atlanskim integracijama , naravno sve pod vašom vodečom palicom..,🇧🇦
Ovi vele da je dobar, haman pa odličan za Bošnjake...
Ovaj kao da živi u starom gradu svaki dan, sve zna.