Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kalabiću tepam ti ko svom glaviću kupi sebi fiću zabijem ti ko tvom mladiću
e ja budale u posteno govoreci od ovog kalabe
da definitivno - slika kaze ama bas SVE
foto kaze sve
dok se god osvrćete iza se... ma ne valja ta dok god živite sa Srbima nećete imati mira Sa Srbinom ne možeš živiti u istoj kući. Kod nas se dva brata pobiju u istoj kući. Možemo zato biti dobre komšije. Uzmite to Bosne što držite i pravite sebi državu ili se patite sa nama dok to ne uradite a možete i ratovati. Sa nama nema zajedničkog života zapamtite to dobro.
Da tacno je gospodine! Svaki normalni Bosnjak treba da mrzi sve sto ima sa Genocidnom Republikom!
Neka se NVO koje su se oglasile puste suplje price i umjesto nje podignu zajednicku tuzbu (ima sasvim dovoljno osnova) pred nekim od sudova protiv fasiste Kalabica.
dok se god osvrćete iza sebe nikad nećete vidjeti šta je ispred!
Procitati ove komentare pa vidjeti da je Kalabic jos i umjeren kakvi su mu biraci i kakva je kultura iz koje su ponikli. Morbidno da morbidnije ne moze biti.
Nije mi jasno zasto Duska u svaku drugu emisiju dovodi ovog dusevnog bolesnika da zagadjuje ionako zagadjeni medijski prostor? Ok, emisija ce biti gledanija ako se da prostor osobi poput ovog jadnika, ali sto je previse, previse je. Prije svega nije korektno na racun necije nesrece i bolesti, sticati popularnost i odrzavati gledanost, ali i od toga ima gore. Na zalost, on je tipicni predstavnik izabran od birackog tijela u RS-u i predstavnik partije koja ima nadpolovicnu podrsku, sto najbolje govori u kakvom se stanju vecina ljudi tamo nalazi.
Uzeljele se mosnje ikara i keksa starog 60 godina.A kakav je burek suvada pravila sa ikarom i pavlakom od mlijeka u prahu.A salata od radica hmmm...al su mosnjaci nekad dobro jeli bas.I na kraju onaj keks mmmm,bilo je nekad i hljeba ali trebala stela u klasu da se dobije, akeks bio 10 maraka kutija,ulje 30 maraka,secer 50 maraka.a koliko se ono Zeba transu placalo da te odveze do Splita.
pa sta se moze ocekivati od one psihicke i fizicke spodobe. jadnik
sta se svadjate glupani bosnjacki,hrvatski,srpski(ili obrnuto :)) nemate sta jest\',ovde spominjete rat ... FTV televizija bi mogla da pravi 10 sati programa dnevno samo da otkriva ove nase \"bosnjacke\" lopove,mi trebamo se njih rijesiti,a srbi nek svoje gaze ili nek zive i dalje sa prosjecnom penzijom od 150 km
A otkad vasa istorija pocinje, 1974.?
pa kako i ne bi mrzili, niko ih nije pitao kad se taj entitet koji je stvoren \"GENOCIDOM\", a to svi znaju, cak i ptice na grani, napravio.... jedino rjesenje ovdje je koliko to kome se svidjalo ili ne: RAT... zvuci glupo, ali druge nema...pa kom opanci, kom obojci....