Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osumnjičeni da su u bliskim odnosima sa reketašima, dakle, nesposobno tužiteljstvo im nije uspjelo dokazati odavanja službene tajne, pomaganje u kaznenim djelima ili bilo šta drugo što je kažnjivo, a bliski odnosi nisu kažnjivi, a da li su u njihovu slučaju moralni, otom potom. Dakle, oni koji su ih trebali skatančit su ili nesposobni ili su u talu, tako da treba sve to generalno dobro protresti i poprijaljivati, a ovoak, tresla se brda, rodilo se niš-
šumska kao entitet mora nestati,šume pripadaju drzavi Bosni!
Pripadnici poturceno janjicarskog plemena ili u narodu poznati kao balije, zato I jeste smjesteni u rezervat od 24posto da mozete samo da lajete kao psi.
Maligno-genocidnoj tvorevini je potrebna katarza i unitarizacija s cijelom suverenom teritorijom Bosne i Hercegovine, nešto kao nelikvidnost-stečaj-likvidacija-registracije nove djelatnosti..
Naravno, zato sto je muslimansko/hrvatski dio teritorije bosne i hercegovine ocigledno svjetlosnim godinama ispred rs-a u rjesavanju pitanja zastite ljudskih prava i dekriminalizacije javnih sluzbi.