Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zgrade kolektivnog stanovanja su 99 posto privatno vlasništvo stanara.
NE Koldzi novac u ruke!!
objekti kolektivnog stanovanja su 99 posto privatizirane, znači vlasnicima privatnih stanova u zgradama kolektivnog stanovanja dižemo cijenu, poboljšavamo ...................... a svi oni koji imaju privatne kuće, a nisu zgrade kolektivnog stanovanja šipak...................... neravnopravno i tačka.
gledja guse seljacine kud vas sve ratko ne pobi
Da ima drzave da pita Alena koliko je dao para naj odvratnijoj stranci (ne volim ni jednu) za ovaj tender.... Mozda u nekom drugom zivotu, posto sada funjare kolo vode!
Čestitke Alenu, odličan je momak. Ko je u građevini zna
Sta ovo podrazumjeva da se to malo okreci ili???
Sta je s Lorisom i Palmom lopove sda-ovski? Jel benzisku pumpu pravis ispred kuce u Zvornickoj ulici?