Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna budala manje
Fahrudin Radončić je u pravu!Da ga je fahrin zakon zaštitio negdje u Zenici (KPD) ne bi poginuo?Ovako nije imao tu sreću da ga zakači Fahrin zakon o sprjećavanju odlaženja na strana ratišta? Nek mu je laka zemlja! Bolje je bilo da je zatvora zaglavio nego tako!
Ko i ti i onaj 6 ljiljana što spominje neki can..?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
E moj decko koja si ti budala...Bolje da si se ugledao na rodjaka Miralema Pjanica!!!
Fahro Radončić ga želio zaštiti zatvorom da ne ide uludo ginuti, ali ne bi sreće,njegova ludost je bila brža od Fahrine pameti!
Ja svoga po ramenu, a ti svoga po mudima?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
aferim
Svi cemo umrijeti,samo razlika je umrijeti kao sehid...U hadisima koji su dosli,sehid ide odmah u dzennet,mada negdje sam nasao da neki budu na kapijama radi neoprostenih grijeha...Allah najbolje zna,narod sudi ovima koji idu na ratista jer se boji smrti,i ne poginu svi samo oni odabrani...A ko je sehid,a ko nije,to samo Allah zna...Moramo pazit sta pisemo,jer Allah ce na sudnjem danu pozvati i sehide,oni ce se moci zauzimat,a sta cemo tada reci?pogotovo ako ih sada vrijedjamo isl...;-)
naivni ste...ovaj bosnjak garant nije poginuo u siriji.....vjerovatno je njegova smrt lazirana da bi on lakse izvrsio neki buduci teroristicki cin u evropi.....pogotovu ako se zna da je on rodjak miralema pjanica i na njegovo ime ce putovati bez problema.....eto toliko....ocekujte da amerika u bosni otvori neki tajni zatvor kao sto je gvantanamo.....a stanara ce biti dovoljno
Ne seri glupane nepismeni,pokrij se po usima
pa jaro starani mediji su objavili da je iz bosne "nestalo" 1500 brace i nazivaju ih bijela alkaida.....to nisu oni po maoci i slicnim vukojebinama jer se takvi znaju u glavu.....vjerovatno znaju i sve one koji za pare nose bradu i kratke hlacice ili zene nikabe...ali ti nisu bitni...nih zabrinjavaju ovi sto su nestali a nisu na ratistima...na ratista idu arapi koji nemaju sta da jedu i vjerovatno bi svakako bili ubijeni u nekom okrsaju bandi...znaci potrosni materijal.....bjeli bosnjak zelenih ociju je puno skuplji :))))
hvala allahu, muhamedu, isusu, jahvi, budi, hare krišni, konfuciju i darwinu
cestitamo!
pa šta je sa vama muslimanima? ne daj bože rata u bosni vi bi najgore prošli, možda bi rat i dobili, ali šta bi vam se u državi nakotilo bilo bi bolje da je zapalite
BOLI ME Q
Fina vijest...........i trebalo je pašče poginut
aha,,, hajmo dalje..
Sramota za BiH, eto sta je. Glupsoni.
Sto nije poveo jos par njih iz Bosne???Za ovakvom gamadi nece nitko niti suze proliti...
Zao mi ga,volio sam da je stotinu drugih mundjosa izginulo.hahaha
Ma cim je pustio bradu i skratio pantolice... on je pogino ;)
Nusmir Pjanić nije bio oženjen. Otac mu je umro prije dvije godine, a majka je poginula u vrijeme rata. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/nusmir-pjanic-iz-gornjih-rainaca-kod-kalesije-poginuo-u-siriji
Siroče,bez oca i majke,ni djeteta, ni žene ničega?
super
Seljance tražilo guzici čepa!