Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ste opasni svi vas se boje , da ste jučer predložili da Ante bude ministar finansija mislim da bi morao Čović da ga predloži.
I VI STE SADA KAO JAKI???? DA ME SE PITA, UGASIO BIH VAS ZBOG HUSKANJA I USRANIH VIJESTI. BAKIROV KER!!!
Nije da je u BiH sve svijetlo, ali ipak ponekad zacrnite malo više nego što je crno samo po sebi. Posle vašeg jučerašnjeg teksta sam otišao na stranicu i našao ovo isto što i danas stoji, ali sam mislio da vam smeta pretraga podjeljenja po rednim brojevima sjednica jer vam je tako otežan pristup a ne da nema nikako poslaničkih pitanja. Nije bas lijepo obmanjivati javnost. P.S. administrator moze vidjeti koje sam stranice citao na klix-u, medju kojima je i ta ;)
Sad ce on sjest da vidi sta si ti citao, pa ce i nama javit. Svi nestrpljivo cekamo!
Klix + komentatori = zagarantovan uspjeh
Sto ne bi vratili, pa Klix je popularan medju bh. Srbima, ima ih dosta i medju komentatorima, redovno se cita i prati sve :)
veoma važna vijest
Jest, nema radi koga drugog sad napisite da nema posla u drzavi da se pocnu firme javljat na vas portal kako primaju po 1000 radnika
ma klix je nocna mora za Dodika :D