Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu objavljivati sta hoce, iovako nece biti priznato
Možda kod balincadi u rezervatu od 23 posto.
Sta ih boli ona stvar dovoljno da rusi i kinezi priznaju odma pola svjeta priznalo hi hi
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Djikani,smradovi!!!
@otkos a tek preko Svitave !!
@Ronex Ha ha to po nekoj vasoj naj novijoj istoriji SJEDI JEDAN
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
NEMA VIŠE JNA DA POMAŽE DOBRO SE PAZITE srbadijo ŠTA RADITE.
Ovaj zakon važi za Laktaše, isključivo!
I nije mi jasno šta oni misle da će dobiti s tim njihovim rezultatima....Ionako je RS prilično homogena ali očito je da žele i tih malo Hrvata i Bošnjaka što ih ima tamo još dodatno smanjiti...
ma naravno, kad je riječ o nekom ovakvom zakonu, to odmah usvajaju po hitnoj proceduri u rekordnom roku, a kad je riječ o nečemu što je stvarno bitno i što bi pomoglo standardu građana i ekonomiji, to se odlaže mjesecima i godinama...
"Usvojili" - AHIHIHIHIHIHIHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kao kad dva muškarca ili dvije žene usvoje bebu. Beba nije došla prirodnim (normalnim) putem već je proizvod želje dvije osobe da IMAJU bebu. Tako je i kod vas sa POPIŠ-om.
PC ide ka svome kraju i nestanku, aBd! Nije uopšte bitno šta PC objavljuje!
predstava za budale tj. biracko tijelo
Strah vlasti u federaciji od objave rezultata Popisa je veći nego da su im Srbi objavili rat. Zna se da su Muslimani desetkovani zbog odlaska iz zemlje i da je popis prikazao 400.000 stanovnika više nego što ih ima. Razlog za ovakvu podvalu, prema građanima uradila je SDA radi raspolaganja glasovima nepostojećih ljudi na svim budućim Izborima. Mada su i građani srpske i hrvatske i bosanske nacionalnosti u velikom broju napustili BiH nije ni blizu Muslimana koji se danas vode kao bošnjaci.
@ninina Takvu podvalu sa ignorisanjem drugih naroda i nacionalnih manjina na Popisu stanovništa nisu uradili ni u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji nego su prikazali brojčano stanje. Očita je namjera vlasti u Sarajevu bila diskriminacija drugih. Zbog toga nisu prikazani Bosanci i Muslimani koji su se izjasnili u ogromnom broju a iz podataka o bosanskom jeziku 52% vidljivo je da su bosanci većina u BiH.
Ovo je direktan udar na drzavu i krsenje Daytonskog sporazuma...
Kako jednoglasno kad su poslanici iz koalicije "Domovina" napustili ovaj cirkus, ovi kroje zakone po potrebi.........
ja sam spreman za masakr ceta vlahadije
Nezanima me sto se deseva u tamo nekoj bari,u prahistorijskom dijelu BiH
JEDNOGLASNO :))))Vako isto i u s.Koreji ahiiiiiiiiii
Mnogo vazno pitanja. Sto tako ekspresno ne usvojite zakone od kojih koristi imaju stanovnici ?!
http://www.bosnaonline.org/republika-srpska-pred-bankrotom-dodik-trazi-stampanje-2-milijarde-km/