Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad kmecat...Bosna je nasa,Bosnu smo mo odbranili..Kad skontate da je Bosna Muslimanska od Barcasije do Cengic Vile..Kad skontate da nemozete ni prnut,a da za to nepitate RS.Mozda ce vam biti bolje..to isto vazi za sve tri Pobjednicke strane u BIH..
Preporučio bih Orvela i roman 1984. Diktatorima je jako stalo da im je puk neobrazovan. Obrazoan puk dovodi sve u pitanje pa i samu diktaturu. Odbijanje PISA može biti entitetski interes jedino ako je cilj dobiti neobrazovane entitetske ovce koje zvone za Rudonjom.
Ne vole pismenost, vole teroriste šta očekivati od nus proizvoda ?😂😂😂
vučić, dodik i cović su klasični primjer antidemokratije, oni se pitaju za sve, bez obzira koju funkciju trenutno obavljaju, parlsmenti su ikebane, ne služe ničemu drugom nego da dizu ruke ksko im šefovi narede, nema tu rasprave, polemike, razmjene misljenja i drugih suštinskih stcsri parlamnetarne demokratije
štetn po vitalni k...rac
Sta god da kazem malo je za ovo genocidno, odvratno, lojavo i prljavo krme.
Znas kakvi su ovi u salama ovakvim da sam imao 100hilj i da udem kazem dajem svih 100hilj da u petak se pojavite na Bajram namaz Dodik i Cvijanovicka bi bili 1 u safu odamh do hodze eto kakvi su to ljudi za pare sve rade vjerujte.
Sad bi trebo i Bake da se javi pa da kaze nesto.....samo sto nema sta...Bez kompromisa nista.....bez uvazavanja i priznavanja svojih zlocina kako ocekujete da ce neko reci da mi smo vas rokali a vi od gripe nastradali.....e braćo braćo
da postoje zločini valjda trebaju dokazi, ne rekla kazals, ne gusle, ne mitovi DOKAZI, dokažite te silne zločine i ne slinite i lažite kao od postanka do sada!
Ispade, a tako i jeste , da je entitet iznad zajednickih institucija. Na kraju se pita Predsjednik.
paneglu, ako se pita skupština ako je glavni član predsjedništva BiH ?😂😂🐒🐒🐒🐒🐒🐒🍌
Dabogda vas sve satrala korona
Pa ja,sve što je normalno za daljnji razvoj je štetno za RS....kakvi kreteni
Ovaj srpski puk strmoglavo vodi u propast!!!
Jbe li vas ko zasta sipu ga rs
Koliko dugo treba da Bosanci i Bosnjaci shvate i vide da je Dejtonski sporazum od strane globalista bio prevara i za državu pogubni plan sto su tek sad namjerno podatke objavili iz Trampova administracija jer da nije tako do sad je Dodik hiljdu puta prekršio Dejton i niko ne reaguje
Ha ha ha Ne smije Dido da se v7di koliko su nepismeni u rs
Drugim riječima, a posebno za ušuškane bošnjačke prelivode: SVI SU srbi ISTI.