Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da se slučajno ne zaboravi regulirat "materijalni status" ratnih zlikovaca ... Yebeš radnike, sirotinju, željezničare, nezaposlene osobe i ostale fukare ... !!!
@samba... Ne vidim razlog zbog kojeg bi netko objavljivao vijest o skupu tamo nekih idiota koji podržava konkretnog kretena i idiota ... ???
pa oni imaju status - ratni zlocinci planetarno su poznati po tom statusu
Da stave Dudka ispred zlocinca Jadovana davno bi se to regulisalo u njihovu korist.
Balkan treba rasteretit propalih nacionalnih i pro-komunistickih ideologija, oformiti trziste ideja i kapitala sa nesmetanim protokom istih, fokusirat se na ideju Balkana kao nove Zapadne Evrope.
Krajisnik, zar taj covjek ima obraza da se ikako exponira u javnosti. Kakav je to chip u glavi da i posle svega neko misli da je on ljudsko bice..
da su u njemačkoj ili japanu ovako osuđene ratne zločince pazili nikad ne bi bilo napretka, ali kod srba je normalno da nista ne priznaju sto im ne ide u korist, ali se zato vjesto pozivaju na sva ostalo djelovanja koja dovode do tog loseg. zaista se ti ljudi trebaju upitati da li zive u pecini ili u 21 vijeku.
mnogo bitno...........evo nasekirah se
šta momčilo krajišnik traži penziju za karijeru ratnog zločinca. zar ne postoji neki zakon u ovoj izdrkotini od države da se presuđeni ratni zločinci ne mogu miješati u zakone i politiku.
oca mi kad sam vidio da je krajisnik direktor nekakve sumne firme rekao sam gasi kablove motaj mjesalicu
BiH je drzava apsurd,nista normalno,zar je moguće da je narod toliko glup
Mile je prodao sve sto je bilo od neke vrijednosti, a ostale su zeljeznice i nesto manje vrijedno i tu je nagurao, kao u kokosinjac svojih stranackoh uhljeba, ali je onda zeljeznicu pretvorio u azdahu koja guta i niko je ne moze najest. I sta sad, dokle se je stiglo. Odpustaj jednu hiljadu, a i to je malo.
Vidis li bakire i stoko koja si glasala za bakira sta je ta splacina omogucila cetnicima..
Dobra ideja ovo sa stvaraocima- da se zna da su je zlocinci stvorili
E moji izdrkani srbi......rješavate statuse ratnim zločincima djece vam se nayebem.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.......SMRT prljavoj izdrkanoj srpskoj porodici ratnog zločinca momčila krajišnika na 10to izdrkano srpsko koljeno
Samo da bude nesto proizvedeno od majke Rusije... Lada, Volga i sl...
Mislite rjesavanje statusa presudjenih ratnih zlocinaca na najvisem medjunarodnom sudu na svijetu?