Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh jeste nasli od koga ce te traziti?Dodikov politicki brat lazov koji sebi uvrtio u svoju suplju tikvu da je on sve i da moze sve isto kao i laktaski vepar u genocidki
Dobicete kao i plan za Kosovo😁😂
A sta je sa onom LAŽEMO DA BI SMO OPSTALI
ovi zagovornici mortaliteta srpskoleteceg življa, a glavni u srba. svijetla budućnos za srbe diljem planete.
MILOKRAD KRMOJEB PRAVI OD RS SJEVERNU KOREJU
Interesuje me kada ce ova drzava imati dovoljno celicna muda ovakve marginalce kao ovu spodobu iz susjedne drzave, proglasiti personom non-grata i jednom za sva vremena pokazati svima da je vrijeme da se prekinu igrati s BiH.
@SrbiskyVuk Dze si drzavo nismo te prepoznali 😂😂😂
@SrbiskyVuk Ma nema brate sila ste... tu vasu zastavu i himnu mozete na k... objesiti i mahat njome po sumskoj, za sve druge događaje zna se koja zastava ide....
Koga boli briga, SNSD uzeo sve, Dodik se igra sa DNS i opozicijom.
Nejma gore nesrece od ovakve vlasti gdje su u prvom redu onakav Mile i pop pa pederi lezbijke, prevaranti, papci koji su ohladili svoje birace ko stoku a sam na silu ponovni izbor Cubrilovica je upotpunio scenu.
Izetbegović: Čast mi je što sam pred vama, borcima, održao svoj posljednji govor
Vučić i njegove izjave 😋
Dok se Bošnjaci jagme za budžete i fotelje: Milorad Dodik samouvjereno ostvaruje svoj cilj
Knjiga dokaza na "lektorisanju" u SANU pa ce je stampati na gutenbergovom stroju da bude ljepsa i starija id biblije !;)))))
Vjerovatno su Vučić i Brnabička mislili na to kako su se Hrvatska, Rusija pa i Srbija miješali u predizborni proces i same izbore?
Republiko naša voljena ! Srpska je vječna, ima stabilnu i legitimnu vlast što se FBIH nikako ne može reći. Haos između Hrvata i Bošnjaka.
Republiko naša voljena ! Srpska je vječna, ima stabilnu i legitimnu vlast što se FBIH nikako ne može reći. Haos između Hrvata i Bošnjaka.
Možete samo da kmečite, Srpska je jedina stabilna i sa jasno određenim ciljevima. Treba pričekati ishod konflikta između Hrvata i Bošnjaka. Nadajmo se samo politički sukob.
Sa ovim nastoje da zamagle mijesanje i veliku kradju glasova u organizaciji Srbije i Rusije.