Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusim samo Ronhil
Sad procitah na VL: PetarR. ‌ 12.06.2009 ‌ 08:06 Odgovor Srbi izvan granica uže Srbije su zemljopisna ali i gramatička greška Zbog nje, milioni ljudi su ispaštali cijelo dvadeseto stoljeće. I danas večina živi s posljedicama. Ne hvala! Okupirani dio BH mora što prije pasti.
\"rekao da je Skupština RS-a u okviru svojih nadležnosti usvojila zaključke o efektima prijenosa nadležnosti sa entiteta na Bosnu i Hercegovinu u cilju ukazivanja \"kršenja Ustava BiH prilikom prijenosa nadležnosti na zajedničke institucije, protivno predviđenoj ustavnoj proceduri, ..\" Pa valjda zato imamo Ustavni sud BiH, koji hurac tzv.nsrs se izjasnjava o tome. Inace dosadni ste ko proljev vise sa tim vasim paranoicnim lazima. Nije lose se posjetiti one izreke cuvenog dobrice: laz, laz i samo laz spasava srbina, hebiga nekako tako...