Komentari (341)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je rekao pokojni zoran Đinđić...Kad u bosni čovjek gura kamen uz brdo većina srba u rs i srbiji navija za KAMEN!
Vise ljudi vole hrvatsku nego Bosnu
Bošnje i Komšić na apartima ahahahahaha
A kad vako stanem i malo bolje razmislim šta su ovi "naši" zapeli toliko za taj izlaz na otvoreno more pa nije Neum Hong Kong. Godišnje uplove tri ribarska brodića i šest čamaca.
To su srbende, ratni zločinci, sta očekivati drugo od njih,sirotinja ..
Ako se ovako nastavi pripojiće se Republika Srpska Hrvatskoj prije nego Federacija. Uđu u EU bez muke.
Dodik uzeo pare,mrzi hrvate ali lakse je mrziti punih dzepova. Pusti suplju vitalni,nacionalni bla bla ... to su privatni interesi Dodika i sljedbenika. Samo sto su u rs toliko zadojeni mrznjom,da slijede najvecu budalu na balkanu. U svakom slucaju zazalit ce kad tad. Samo ce biti prekasno.
pišurija od naci interesa
Samo mi jedno nije bas jasno koi je tu interes RS.
Tako je. Hvala Vam braćo i komšije
Nema Komšic problema u svojoj državi,njemu je Hrvatska najveći problem,dok mu Provjereno snima curicu koja radi ne njivi,brine o bolesnom ocu i nikad nije vidjela more.E moj narode!
Ja sam laik za pravne muckalice, ali mi se cini da je sada na redu ustavni sud da utvrdi da li predsjednik drzave moze donositi odluke u korist susjedne drzave, a protiv interesa vlastite, kao i to da li ova tema uopšte moze biti predmet vitalnog nacionalnog interesa. O tome su pisali i neki eksperti za ustavno pravo.
Koja glupost, daj ba jesmo li demokratija ili aparthajdska drzava?? 30% je vece od 50+% ili 1 je veci od 2???
slican apsurd je Bosnjo vec izveo. A brzo zaboravlja: "Javni TV-Servis na hrvatskom jeziku je stetan po vitalni nacionali inters Bosnjaka". Welcome to Bazniaaaa.
Ukoliko ikad budem u prilici da kao član Predsjedništva BiH, a pozivajući se na Konvenciju Ujedinjenih naroda o pravu mora, tužimo Hrvatsku, i ukoliko za to u Predsjedništvu budemo imali potrebnu većinu to ćemo i uraditi. Sada to nije moguće, jer u Predsjedništvu BiH sjede veleizdajnici, ali će nadam se, biti moguće još krajem ove godine", zaključio je Komšić.....nada zadnja umire
Dodo pokupio ove njegove DŽUKELE dao ima za kafe po 50-100km a sebi par milijončića...
Dodig spašava Bosnu od izolacije , ali to teško ide u glavu većini Bošnjaka. On je jedini svjestan da BiH ne može egzistirati bez dobre poveznice sa HR. Most koji će se praviti i svi granični prijelazi su izlaz BiH u Evropu. Da je po Komšićevu i DŽaf. Mislite da EU, KIna , Nato, ne bi zavrnuli ruku. Mislite da HR ne bi reagirala. Tvrdim, da je Dodig spasio BiH od teških kozekvenci i to bi svakome u Bosni moralo biti jasno.
E jesmo banana država
Dok Hrvatska nije ušla u EU lizala je guzu Sloveniji, zemlji koja je možda imala više zahtjeva nego druge. A BiH nemora baš lizati sad guzicu Hrvatima ali ako se želi u EU onda se bar kao što su rekli sad u RS moraju graditi dobrosusjedski odnosi. SDA pusti Komšića kao konja tegljača. Dan poslije potpisivanja ugovora između RS i Hrvatske o gradnji mosta preko Save za autoput Banja Luka Gradiška, kao iz neba tužba za pelješki most.
I to još tako da jednostavno preglasaju predstavnika u predsjedništvu RS. Šta se može iz svega toga zaključiti. SDA sa sadašnjim predsjedništvom je previše vezano za Erdogana i nežele čuti za ulazak u EU. Nežele nikakvo otvaranje BiH zapadnim demokratijama i njihovim državnopravnom sistemu. Račun za takvu politiku dolazi. Erdogana će isto razjebati turci, a gdje je Bosna onda?