Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, daj više da se i to riješi i da živimo normalno. Izvedi policiju, proglasi nezavisnost, pa da vidimo ko će da podržibtaj projekat koji je krunisan genocidom.
@Typsi2020idK jaka mi bonska ovlašćenja i visoki predstavnik ono što Srbija i Hrvatska poseduju to je dejtonski sporazum koji mogu potegnuti kad god hoće i resetovao stanje na 95tu ali to bi bilo glupo i za srbe i za Hrvate jer u toj varijanti bi bili oni ti koji ne žele Bosnu ovako su prihvatili bonska ovlašćenja kao da se pokuša živeti zajedno ali sve se minira od samog starta. Na kraju biti u fazonu jbg sve smo pokušali ali ne ide najbolje svako na svoju stranu.
Pa ako ima "visoki predstavnik" u ustavu onda ima i sve sto je on "nametnuo" i tako imaju i "bonske ovlasti" i sve ostalo sto je vezano za "visokog predstavnika" :) Glup ovaj dodick stvarno ... Bosanski srbi ce nadrljati sa njim :)
Japanski ambasador Kitumi Jaši se slaže sa Dodikom...a grčki veleposlanik Guzis Dodikurcijus je izrazio suzdrzan stav
Mogu se slagati da je zemlja ravna ploca, nece promjeniti nista :)
Samo naprijed...a ja cu u Svedsku.
A mogli su na primjer malo raspravljati i o kriminalu, milionima, talovima, standardu penzijama od 70 evra kako vi to volite imenovati itd itd
E cuj vicaaaa 😂😂😂😂😂😂 Oni ce (genocidasi) kao da odluce o Bonskim ovlastima i kao oni ce da odbace nesto.... Pa bas ste smijurija od plemena....samo tako nastavite i uskoro ce te dovesti do raspada genocidne tvorevine brze nego sto bi mi to uradili!!!
Zakon se mijenja sa visokim prema nizim institucijama organa vlasti, a svaki pokusaj obrnutog je antiustavan, sto ce reci antidejtonski. Znaci mozete samo deklarativno da sastancite, ali vrlo dobro znate gospodo iz Republike srpske, da skupstina entiteta nema jurisdikciju nad visokim predstavnikom...A da ne govorim koja je glupost sto na deklaraciju jedne politicke stranke iz Fedracije odgovarate sastankom najviseg zakonodavnog tijela manjeg entiteta...Glupost...
PAPCI POLITIČARSKI, KADA ĆETE NEŠTO KONKRETNO URADITI ZA NAROD KOJI VAS ENORMNO PLAĆA !!!!!!
ljudi se spremaju za zivot na mjesecu a Dodo se brine za bonske ovlasti.
Kad vec zasjedate, izglasajte i smjenu onog ludog Trumpa. Ha ja.
@GoriKufer Trump je baš dobar, i Europi treba takav.
Sipu tuki satorska lolo... ☜☞🐵
NS RS proglasi da je nadlezna OHR-u. Strašno, OHR šuti !
Covek ima mooda cudo jedno ali samo u Narodnoj skupstini RSa ili ponekad u Beogradu.
moze se dodiku sad da prijeti evropa je u inat americi pustila da rusija instalira raketni stit u srbiji
Da li pišete za nas ili za njih. Oni imaju svoju republiku i mogu raditi sve samo ne rat. Džaba pisati bilo šta. Trebaš primorati Rusku Federaciju i Srbiju da su saglasni poništavanju ili promjeni dejtonskog plana. Ovo sve bez veze
je li te to Lajcak savjetovao?
može ali da svi Srbi napuste poslove u federaciji i neka idu u RS da rade
mile nemoj slagat ko za vojnu vjezbu nato snaga koju si rekao sprijeciti ovaj put idi do kraja