Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovi Lijanovici citav o vrijeme samo nam bacaju prasinu u oci , a u stvari samo cekaju ko se im dati vise love u ovim previranjima, a vec i ptice na grani znaju da ime se nudi i znase ko nudi u koferima i pare i razne pozicije i transe, zato sada i cekaju samo da se priklone novoj platformi kriminalaca, samo nek ne zaborave da su im izbori blizu i da ovaj put nece moci kupovati glasove jer narodu je vise dosta prevaranata.
Zna se u istoriji koja ideologija je ugrozavala prava drugih naroda a posebno Jevreja i Roma.
dodik nedozvoljava sa svojim nalogodavcima da se provede ispravno ova presuda ali ako to nrdozvoljavas znaci nepostujes druge kao ljudska bica i opet si spreman napraviti genocid
Veća sramota je samo to što su pljačkaši i atentatori Ba.Lijanovići u vlasti umjesto u KP domu Zenica. Dok je tako, p o k a k i m se ja na ovu nazovidržavu i one koji su to omogućili (ambasador Moon, njegov majmoončić Inzko, islamofašist Zlajoglu i ostala fašistička bagra).
Kako ste svi jaki na rijecima, a kad treba rijeci u djela sprovesti onda vas nema nigdje...
Samo kad bi dopustili da ova drzava ide ka promjenama i kad bi se povukli ovi koji sabotiraju rad godinama konacno bi isli ka boljem