Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra inicijativa, samo i kad bi prosla, ostaje preko 100 opcina, 10 kantona, 2 entiteta + distrikt i drzavni nivo. Imamo brat-bratu preko 5000 vijecnika u zemlji od 4 miliona stanovnika. Grad Los Angeles ima 10 miliona stanovnika, a njime upravlja 18 ljudi...
Inicijativa neće proći, plate KOJE I SAMI PRIMAJU neće biti smanjenje a ovi smećari će pokupiti jeftine političke poene. Kad vidim Peđu kako po forumu "vuče za nos" obrazovane ljude zlo mi bude... Na primjer lik s nickom Lud i ponosan čita Peđine postove i masturbira od uzbuđenja, kolega Libero isto tako...
He, pa oni koaliraju sa crnim đavolom samo da bi se dočepali love. Počeli kampanju mnogo prije vremena. Toliko frke čak i tužba protiv Koldže, pa se poslije izbora ušutili ko miševi, čim su napravili koaliciju sa SDA. FUJ!
koja budalastina... treba ih natjerati da rade za platu koju primaju a ne stimulisati ih da nista ne rade..
Sta si ba ti GLUP il si pao s marsa!??
Pa sigurno je da ce nastaviti raditi kao sto su i do sad a to je nikako. Pa Koldzo kolko znam radi za sebe, od kad je postao nacelnik Amko komerc (njegova firma) otvorio 200 radnji i to sa Opstinskom lovom,...a ovo povecanje plata je za njegove poltrone i ljubavnice po opstini,..valja u Pariz na jedno mjesec dana, o nasem trosku naravno (gradjana).
Na koliko mjesta vijećnici NS primaju razne nadoknade? Počela je kampanja, jedino mogu da nabace koji glas na cukama. Ali i tu su provaljeni.
Plaća vijećnika se kreće između 300-500 KM, zavisno od općine. Bolje da su pozvali poslanike u Parlamentu FBiH, nego ove kokošare.
a cija stranka...???
stranka nekih srbokomunjara i djece iz mjesanog braka
stranka nekih srbokomunjara i djece iz mjesanog braka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
podrška našoj stranci i ovoj inicijativi, mislim da je sazrelo vrijeme da nove stranke zamijene na političkoj sceni provjerena govna, naša stranka uz sdui df po mom mišljenju zaslužuju tu priliku. gore nam teško može biti.
A koliko primaju? Možda rade za 500KM
Za malo pa toliko. Pitaj kolika im je osnovna plata na radnim mjestima, paušal u Opšt. Vijeću, Gradskom vijeću plus komisije i tako redom. Odrekli bi se možda paušalau OV, mada sumnjam, imaju puno kredita!
pa kolika im je plata sto nisu -ste navelii... eee danise tanovicu poserem ti se u stranku
Ovo je ja mislim prva ispravna stvar koju rade...
Kada nebi bila ispolitizirana, svakako da. Ali kakva je pozadina?
Što ne mogu supe na viljušku, na rende kora, muda za bubrege!!! Ovi ublehaši iz Naše stranke znaju samo neka saopćenja za javnost davati i lafo pisati peticije, daj bagro radite nešto!