Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da ukinete pola administracije nepotrebne i uhljebe, ustede bi se mjerile u milijardama
@Jinxie. plus zakon o porijeklu kriminalnih imovina i oduzimanje istih...to su na desetine milijardi dolara...
Opet po dzepu sirotinje. Policajcima na nivou BiH plata svakako mizerna, jos im prevoz smanjiti...
Samo umanjenja,,,,,,
ma ja, opet po sirotinji, policiji, drzavnim sluzbenicima...
Svaka čast samo nastavite sa uštedama a od koga je dobro je
ali onako realno i ljudski zasto ce im ta naknada pored ogromnih primanja plate,penzija je 320 km .i sta ti parlamentarci i ostali misle kad ovoj sirotinji pukne film aki ono pravo
A šta je s nama, robovima ove države ? Standardi Evropski a plate Afričke. Kad se već ugledate na Evropu, što se ne ugledate na evropske ministre koji biciklima idu na posao ? Koje bi tu uštede bile ? Razumijem, evropski ministri i predsjednici ispunjavaju svoja obećanja, zalažu se za svoju državu, svoj narod i svoju omladinu, ne boje se običnog stanovništva kao vi, pa idete privatnim automobilima na posao uz pratnju dva ili više automobila.
I onda se čudite statistici koliko je mladih otišlo iz države? Omladina želi da živi, a ne da preživljava kao ovdje. Omladino, putujte ka zapadu, sretno vam bilo!
Sa mogucnosti audijske konferencije bi ustedjeli vise.Putovanja i prenocista nebi bila potrebna, a i vremenski bi se mnogo ustedjelo.Politicari bi imali vise vremena da se bave vaznim temama.
Naknada za prijevoz 300 KM mjesecno. Cime se prevoze do posla, privatnim avionom?
jarane znas li ti da samo u Granicnoj policiji imas ljudi koji su iz Tz a rade u Trebinju? il iz Foce pa ga baci u Kladusu?
Fadil ima mozda 2 km do posla a svaki dan ga i odvoze i dovoze njegov auto i +2 - 3 u pratnji
Pa ne bi mu trebala pratnja da nije lopina. Zato premijer Svedske ide biciklom na posao.
725.000 X 25 godina pa gledaj cifre a oni sto su branili 4 godine ovu zemlju mjesecima truhnu pod satorima trazeci minimum od minimuma sto im pripada.Nemogu doci na red od razno raznih jeboguza sto unistise ovu zemlju.