Komentari (522)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi zanimljivo odradit jedan intervju sa Babom i pitat ga zasto je prepustio mandat Aliji sa rekordnim i nikad vecim brojem glasova na ovim prostorima...sumnjam da je dao bez prijetnji ili nekih drugih kombinacija..no jedno je sigurno, odmah nakon toga BiH je uvucena u rat..muslimani ako nisu Bosnjaci i nisu slijedili politiku Sarajeva vise nisu prihvaceni i dolazi do prvih sukoba, ostalo je h/istorija/povijest
Sad će neupuceni pucati minuse a tačno je da je 91 dobio najviše glasova i mene bas interesuje koji je faktor uticao da prepusti "onom što nam je valjo" vlast. Mislim da se sve ovo moglo za nas bolje završiti da je on bio predsjednik...
Tocno, 20 god. se slusa samo jedna strana price i ljudima kad 20 god. to govoris, to postaje svojevrsna istina...bit ce vjerujem zanimljiva knjiga koju ce SDA i sluzbeno SA sotonizirat prije nego li izadje, ali sa onim svjedocenjem Fahre imam osjecaj da se neko klupko pocelo odmotavat i da ta svojevrsna probosnjacka opcija ima ili je imala neke druge planove koji su za Bosnjake danas isplai kriminalni i kontraproduktivni
Razgovarali rus, amerikanac i kladuscanin... Rus: " Ja kad viknem zivio Putin, cijela Rusija ori tri dana! " Amerikanac: " Ja kad viknem zivio Obama, cijela Amerika ori pet dana! " Kladuscanin: " Ja kad viknem zivio Babo... deset dana iz Buzima odjekuje JE*O TI ON MATER !!!"
traba Babu zatvorit u ćeliju sa tri gola crnca
Što se nije kandodovao u Bijeljini ili Prijedoru ili Trebinju? Poželjniji je tamo...
Jedini borac protiv Dzihadista medju istaknutim BosnjOcima. Da ga ne zaHeba onaj Handzar terorista za predsjednicko mjesto, Bosna bi imala par stotina hiljada vise zivih gradjana... al' Dzihad se uvukao pod kozu tih dana... jbg.
Jes grdan u pm
Fikreteee, jel Sarajvo gdje je nekad bilo? :))
Ja još uvijek mislim da mi ne znamo prave istine, ovaj čovjek je prvo bio "heroj" jer je napravio "Agrokomerc" i zaposlio armiju ljudi. Zatim je bio "kriminalac" jer je navodno izdavao mjenice bez pokrića, pa je onda opet posta "babo" i dobi najviše glasova za člana predsjedništva, a onda posta "zločinac" jer je tamo nešto "muljao" u Krajini. Kako kad šta režimski mediji predstave, tako se i mijenja mišljenje javnosti.
Da nije dao Aliji vlast ne bi rata bilo...
Ode Bosanska Krajina,..ode Srebrenica....Sad ste fakat Trokutistan
umako da zaboravim Imate pozdrave ,...triput Kmeee za nase trokutistance Kmeee....kmeeee....kmeeee..!!!
kad dodje Fikret u Sarajevo mi cemo ovo, mi cemo ono. ha ha ha. fikret je za sve vas babo, djaba vam otac nacije
Sad definitivno ovaj korner treba izbjegavati i na svaki način kočiti dok im ne dođe iz quzice u glavu.. Kakav idiot trebaš biti da ovo smeče staviš sebi za načelnika.
@1a2b3c sto? pa i alija vam je u zatvoru bio pa ste ga za predsjednika izabrali. i za svog oca nacije
@liberalism jos dokazani terorista...
smece jedno izdajnicko
http://www.olx.ba/artikal/23470797/erevollution-igrace/
Sarajlije su preživjeli sve torture i poniženja da bi dočekali današnji dan. Njihov demokratski izabrani Predsjednik pobjedio je sve teroriste i diktatore i došao nasmijan i čist u glavni grad bivše RBiH. Muslimani su pokazali dostojanstvo i poštovanje prema Fikretu Abdiću, svom prvom predsjedniku izabranom voljom Muslimanskog naroda.
Cernik
Bakire svaka cast
IZDAJNIK