Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je svestran ovaj čovjek...razumije se u policiju, sad će on začas uredit i saobraćaj i komunikacije, jadni mi ko su nam ministri..
@opakonaopako ČUO SAM DA JE JUSKO POŠTEN ČOVJEK, ALI ovo je kao da za direktora nekog građevinske kompanije imenujete nekog sa završenim filozofskim fakultetom, muzičkom akademijom ili isto sa DIF-om, što je ovdje slučaj. Zar SBB nema inžinjera? Imenuju se "sigurni" tj. oni koji su poslušni partijskom vrhu.
Ovako je obecavao i kada je izabran za ministra policije KS a brzi sa tog mjesta nego sto je izabran.valjda dobro baaca bombe.slijedeca pozicija ministar finansija
Svabo ovo ti nije trebalo .Ja znam da si munja od covjeka , mislim da bi sektor sigurnosti i unutrasnjih poslova tebi odgovarao. Stavljamo ljude koji su stvarno sposobni u jednoj oblasti , da rade u totalno drugoj. Nemamo mi bas toliko dobrih kadrova ,da bi nam bilo svejedno gdje je ko.
Potpisujem...
Problem i jeste što je on bio počeo da radi svoj posao.....e neš jarane
SBB I SDA NAPRJED A NAROD NA APARATIMA HIHI
Pa stani, citav zivot covjek radi na poslovima sigurnosti, zbog toga je valjda i postavljen za ministra policije kao idealan kandidat za taj posao. Kako sad nas ubijediti da je kompetentan da se bavi pitanjima saobracaja... :/
Svaki izbor je bolji od onog probisvjeta i kriminalca dautbasica a pogotovo ovakav castan covjek. sretno i uspjesno u radu.
Eh moj jusko......da si bogdo ostao u svojoj struci
...svaki nam ministar haman ko stiv džobs. blagojega nama.
daj nam samo krovova od cokolade i prozora od marmelade i mi smo rahat
Ako cemo iskreno, mislim da je dosta bolji od dosadasnjih. Prije svega covjek koji ima zdrav duh vođen sportom i mentalitet ustrajnosti. Samo moje neko viđenje, vidjećemo na šta će to ličiti :) Pozz
Pa onda sportisti nek' vode drzavu.
sto posto braco
Tako si i dok si bio Ministar u KS oj koga mi sve drzimo u ministarstvu