Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova godina kuca na vratima,case gore svi :) pozzzz i sretna vam nova 2011
PLAVI - mozes samo govno pojesti,nista drugo ........... pozzzz :DDDD
Uh,jos kad bih znala ko me voli ??? :DDDD ... POZZZ :)
volio bih za novu biti sa ovo Plavusom,,,,,,i love you!!!! :))))
sretna nova..j e b a m v a m s t a r u :D :D
hahahhahhaa! svakakvih luđaka na ovom portalu! Bosanci i Hercegovci sretno!
http://www.youtube.com/watch?v=8gsc7fQ2uXo
Ova gore plavusa nisam \"ja\". Svi oni koji zele stupiti u kontakt samnom slobodno se javite na: [email protected] Pusica!
divnooooo kokuzi pozurite zauzmite mjesto pred bbi i slusajte do zore kokuzne grupice koje nisumogle nigdje dogovoriti gazu za novu godinu pa ...mogu pjevati kokuzima na minus10 sto da ne bujrum... samaramo ko nece...
ZALOSNO, NEMA SNIJEGA DO NAREDNE GODINE, A TAMAM SE PONADAO DA CU NAPRAVITI SNJESKA BIJELICA I POSLATI REDAKCIJI. LJUDI SRETNA VAM NOVA GODINA, POZZ IZ SARAJEVA
Plavuso, j.e.b.e.m. te! za Novu! :D
ako neko zna gdje će Jasmila Žbanić za novu nek napiše. Baš sam je nekako zagotivio.
pa sta mislis ko daje prognozu na internetu? vanzemaljci ili fmzbih?
porucio bih svima u fmzbih da daju otkaze i da se ugasi ta ustanova vise ce nam para ostati u budzetu, a ovi ionako ne mogu pogoditi prognozu. bolje je da se informisemo preko interneta. p.s. voditelji i voditeljke vremenske prognoze: MOLIM VAS ODUSTANITE!!! odvratni ste!!!!!!!!!!!!