Spremite topliju garderobu
0
Novogodišnja noć hladna i bez padavina
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Se.mir C. Ko.ke: zivot mi je otisao dođavola Li.lo snimio CD! ko nije kupio vuvice za Ng, zaliha nestalo...bice ludo.. i kupujmo domace!
da, mrznut cu se sigurno, jeeeedva cekaaaaaaaaam!
Ko je bio Josip Broz Tito? Tito i Jugoslavija - Istina o Titu-(JEDNA OD VERZIJA) http://www.dzemat-sabah.com/index.php?option=com_content&view=article&id=330:ko-je-bio-josip-broz-tito&catid=31:general&Itemid=46
Zalosno je da su ljudi izmanipulisani (i to nije nista novo) pa sami sebi uskracuju neke radosti zivota. Kada se pocne razglabati o kalendarima i ko po kojem slavi onda zivot postaje jako tegoban. Zbog paranoje. Nece dijete postati katolik kad ga obradujes igrackom, niti ce postati vjestica ako gleda Harry Potera. Cijeli svijet slavi docek nove godine i jako je lijepo biti dio te zajednicke pozitivne energije. Zanima me da li slavite i rodjendane i po kojem kalendaru. Zato, opustite se i dajte sebi malo oduska u zivotu, a svoje potomke obradujte necim lijepim. Sretna nova godina;) @@xavi: Nije brzo pisanje nego Freudian slip http://j.mp/ue9wya :P
@Bježi brate Za tvoju info SAMODEKLARISANI nevjerniče: DA SI MALO NANE UPITAO DA TI ISPRIČA NEŠTO O ISLAMU, MOŽDA BI SAZNAO DA I MI IMAMO NOVU (HIDŽRETSKU) GODINU, TAKO DA IMA ITEKAKO VRIJEME KADA MI SVOJOJ DJECI KUPUJEMO I TREBAMO KUPOVATI PAKETIĆE! A DJETETU ĆU NORMALNO OBJASNITI DA JE SILVESTER KRŠĆANSKI PRAZNIK NA KOJI SE SLAVI DAVNO UMRLI PAPA SILVESTER (31. Dezember 335), ALI JOK, LAKŠE NAPADATI I SPOMINJATI ISLAM U NEGATIVNOME SVJETLU KAKO TO SAMO VI (B A L I J E) ZNATE! PS. TEŠKO SE TVOJOJ NANI, NEKA JOJ A LL A H DŽ.Š. PODARI SABURA I NEKA JOJ OPROSTI KADA JOJ SE BUDE SUDILO ŠTO, PRIJE SVEGA TVOGA RODITELJA (MAJKU ILI OCA), NIJE USPJELA IZVESTI NA PRAVI PUT!
@Xavi 30.12.2011. u 15:48 Što ja nemogu takve kao što si ti,koji su postali preko noći vjernici.Svaka čast onim vjernicima koji su prije rata u ratu i dan danas su vjernici.Moja nana rahmetli je klanjala svih pet vakata u ex Yugoslaviji,ali među 4 zida.Nije joj smetalo što nije išla u džamiju.Ja kažem za sebe,da nisam neki vjernik.Ti sad meni reci jedno.Ako imaš malu djecu...kako ćeš ti njima objasniti to što im nekupuješ paketiće za Novu Godinu.Baš bih volio da mi objasniš VELIKI VJERNIČE.
zasto ides u skolu, zasto zivis po datumima tuđe vjere.... cami u 1433 i zivi po svojim obicajima.... ne mozes nesto prihvatiti, a nesto ne.... ne znam sta ti je dedo slavio?
tuzno je kad ti je jedini argument i odgovor naglasavanje necije greske pri brzom pisanju, znas ti dobro na sta ja mislim i znas dobro da sam upravu
Dobro si reko ISPRAVNIM mozgovima, pa pridruzi se sto ces sa neispravnim
Nije to nikakav hodza reko i izmislio, nego je to temeljno pravilo Islama, zabranjeno je proslavljati tudje praznike. Oni koji spavaju i ne vide vlastitim ocima su upravo takvi kao ti, hvala Bogu sve je veci broj onih koji sve vise postaju svjesni svoje vjere, svog identiteta i onoga sto je ispravno a sto nije, a naravno da to smeta komunjarama i drugim raznim ispravnim mozgovima i slijepcima.
.ebo ovo kad ce bajram da se nacugam. Vjernik
Evo snijeg pada.Nidje veze vasa meteroloska.
Kako se ovce zalijepe na jeftinu propagandu. Neki hodza tamo negdje prdne oko nove godine odmah se supljoglvaci javljaju kako im to nista ne znaci. Pa prespavajte i tu noc kao sto ste i cijeli zivot prespavali. Nikome necete faliti. Sretna nova godina;))
dabogda se smrzo svak ko ode da je ceka i proslavlja
vala moze biti i posrana jer mi nista ne znaci
gdje je na kraju docek? ispred bbi-a ili ispred pozorista?
spremte se spremte...