Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa BiH bi trebala skontati da na drugom golu treba postaviti odbarnu, a ne da se ritamo jer ljudi brane svoju granicu! Šta su trebali reći, bujrum samo ih puštajte?! PRoblem je prvenstveno tamo gdje ulaze u BiH! KAd se začepi rupa da voda ne ulazi noge će biti suhe!
Bosnjama nije problem srbija koja pusta migrante u BiH nego hrvatska koja ih vraca nazad... da isto radi i srbija, makedonija itd ne bi ni mi imali problem.. ovako je krajina postala hotspot za migrante
@meho1bosna To trebas pitati Velikog baju Mileta, a ne Bosnjake...
Mi Hrvati imamo veliki prag tolerancije na svakakve gluposti ali kad prijeđete crvenu liniju znate kako se to zavrsi tko je poslije kriv tko nije nas ne zanima.
Polako dolazi kraj nasem strpljenju a to ide ovako : zica ,vojska ,policija, dronovi duz cijele granice a vi mozete samo gledat znaci izolacija BIH .
svim zabranite plizzzz
Ja ne idem kroz UZP ovsku državu,a kad trebam preko nje onda je preletio.Kad bih ušao u nju vjerojatno bih se zarazio fašizmom i ustašstvom.Zato zaboli me RACKU za vaše mjere.
@BrojJedan1 Ma nisi se ti maknuo iz svog sela a internet placas socijalom tako nemoj kakat po RH.
Jel to ona drzava sto spijunira nasu drzavu i siri lazi o 100000 mudzedina...
što ti je strah.ugleda jednog mođžahedina učini se stotinu.😂😂
EU je pojela veliko g...o davanjem zelenog svijetla a sad stop .dalje nema .Bih je u govnima na politickom socijalnom i dr sranjima i sad joj nametnuli imigracijsku krizu nagomilavanje imigranata kojima ne moze dati ono sto im slijeduje .Sve u svemu tu ima svega i svast ,rs.ne zeli imigrante,herceg bosna isto sta znaci to hoce ovaj kraj da pretvore u pakao.Hr.vraca imigrante nazad nema pravo vracati onda bi i bih trebala u srbiju vracati .krse zakon u svakom segmentu.
Ja lika.50 000 ih prteslo!Obrazuj se malo-slo je vrtila 23 000 a austrija 45 000!To su ti koji su "presli"!
Treba blokirat sve te bošnjačke političare koji provode politiku islamofašizma, odrezat im put ta EU pa nek samo mogu do Anadolije
Ovo himna je geneacije. Živimo od sikiracije.....
Treba uvesti ulaz u EU svim muslimanima bez obzira bili oni iz Pakistana, Afganistana ili Fekalistana. Bodljikava žica, minska polja, mitraljeska gnijezda i zid od 6 metara
Nabijem vas na ratzak sviju i zavrtim k'o na hali-galiju!!! I Bošnjačke i Hrvatske i Srpske ratno-huškačke seljoberske demagoge, idite u 3PM i vi i zaoštravanje odnosa, nabijem vas na naoštreni kooratz! Hrvati su prijatelji BiH i ne jedite vnago sa plasiranjem političke mržnje! Hrvati i Bošnjaci piju zajedno kahVu, i zajedno će riješti problem, a sad što pojedini politički papci žele poene na račun glupe mržnje to je sranje u celofanu...
Prvo zabranite onom međedu mekticu da nas ne bruka.
slobodno nam svima zabranite i tako propadate na jadranu polako zbog retardirane politike koju vodi vasa presjednica Kolinda. Najretardiranije politicko rukovodstvo trenutno ima hrvatska nakon raspada juge.
treba hr uvesti vize samo federaciji, tako da srbe i hrvate ne pogađa. kolinda treba pozvati predsjednika rs u posjetu kao i otići u banja luku.