Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce se nekome ova preseravanja sa prisvajanjem RS-a obiti o glavu...
trebali su animirati Dodika pa staviti, vec gledam kako bi komentarisao na to : ''to je najmanje sto je moj narod uradeo za mene, sta sam ja uradeo za njeg'' ... .I.
Ćirilična oznaka za iPhone 4S :)
Treba izmislit jedan simbol zajednicki za sve narode Bosne i Hercegovine, neku kurciinu nacrtat' jer je to simbol svih naroda ove drzave, i onda da ne bude ovakvih prepirki!
Qurtzi nam se tek razlikuju :)
pa kakv grb takav grad i takvi stanovnici...genocidni srbi,krscani...zar nisu ti divljaci prije desetak godina tamo ubili covjeka na postavljanju kamena temeljca za izgradnu dzamije...da ne pricam o zlocinima koje su tamo pocinili za vrijeme rata...
Nosite četri S majku vam genocidno-zločinačku svetosavsku............
Kakav grad takav i grb... Grb grada treba da oslikava grad... da kaze nesto o tom gradu... da bude prepoznatljiv po grbu itd... a sta ovo ruglo simbolizuje... Kacavendu?
ne grb oslikava etnicki cistu teritoriju.neso kao kad pas zapisa............ono da znas da je njegovo
Joj onako lijep grad a ovakav grb,ne znam ali ovo 4 C je stvarno glupo.