Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino Dodik izgleda zna ovlastenja drzavnih tijela i sto je u njihovoj ingerenciji, a sto nije
@Decepticon89 Jedino Dodik zna da je predsjednik BiH, a porice da postoji.
@Decepticon89 Čini se da je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komšić samo zna populistička sranja iznositi i pričati o vladavini prava, zar je veće pravo nekakav podanički izvještaj, ANP, od volje birača. Ovim ucjenjivanjem i govorom mržnje Komšić je problem broj 1 unutar BiH.
Tu je samo jedan problem koji Dodik ima sa Željkom. Što god Željko napiše u ime Bosne pika se odmah! Što god Dodik i Čović napišu i kažu odmaj se "deponije, na smjetlištu!
Dodoooo!Sta je sa crkvom u Konjevic Polju?Zasto je nerusis?Izgleda poslao si inspektora PU sa onolikim explozivom da to odradi ali ga sprijeci granicna policija
BIO VELIKO, ALI IZ DANA U DAN SVE VECE SAJZE MASALA. MS RODILA GA NJEGOVA PRASACA.
naravno da govori u svoje ime
ovo je fakat odvratno
Upravu je jer bi predsjednistvo trebalo jednoglasno odluciti kome se pisu pisma i zasto
Moze Dodik napisati jedno ili milion pisama. U njegovom je slucaju bitnije ko pise: pljuvac i psovalica novinara, nekulturno deriste pred penzijom, seljacina da ne moze biti veca, bukvalni odraz bahatosti itd.
Ma koga moze ova budaletina da izblamira...
O skreso ti Komšić, nenine kosti truhle
Poslao kao Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine..
Uime....
Hahahahaha da poludis citajuci ovo sranje
Ama dodik nema svoje misljenje, kad hoce nesto da kaze prvo ode kod picko0ustog po svoje misljenje pa onda se izjasni...
@NedD A onaj u SPC po misljenje.
A inače je Dodik nešto čitao, pa zna da li je nagrada zaslužena. On nije ni Crvenkapicu pročitao.