Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon!!! Mada, trebali su ga u Bosnu poslati! Postaviti ga na sred Srebrenice! Da mu se svi zajedno \"oduzimo\"!!!!! Hvala dragom Bogu sto je napokon tamo gdje mu je mjesto! Da Bog da mu se sudilo i na ovom i na onom svijetu!
Kakve kamere, BANANA kupite da hranite majmuna kad dodje u Zoloski vrt u Hagu.
Treba onu plavu voditeljicu sa srne z.g.u.ziti, cet.n.i.k.uusa zesca. ps Bosnjaci gledaj te malo izjave gradana iz genocidne tvorevine i podsjetite se s kim zivite.
Da hoce Bosanci koji su blizu Scheveningena, otici i slikati kako ulazi u zatvor! Pa da poslije svi zajedno uzivamo u slikama!
Svi hoce da snime genocidnu atrakciju........SIKTER !!!!!
Rale igra dobro shah,moze sa (kandzijem) Karadzicem igrati shah Mogu sanirati utiske i viditi sta su uradili sta reci zlotvori.
\"Od hapšenja u Srbiji do prebacivanja u Hag, u Karadžićevom slučaju je proteklo nedelju dana\" netačno - u njegovom slučaju ekstradicija je trajala samo 24 sata
@ostaje :....ti me razbrka samo ovo da procitam da su ga uhapsili i da se i ja spremim za Scheveningen da sta zabiljezim posto nisam daleko od ,sad si mmi pomeo plan.
Dzaba cekaju !!!!!! On ce za dan dva dok se sva porodica i glavesine iz bezbjednosnih agencija pozdrave sa raletom !!!!! Bit ce jeste gledali onaj film dzaba cekate !! :D :D :D
Placu srbi mali placu na svim stanicama ko da im je sve pomrlo jedino suocavanje sa zlocinimna u vlastito ime moze im pomoci...
jesu li otišli panjeta i krvavac?