Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bih ja tebe povalio ovim svojim osunećenim i ti bi zatrudnio
Zene koje zele da uzivaju u sexu Neka praktikuju hodanje bez obuce po travi ali brzo hodanje i neka se jave neka ostave komentar . Osobe koje provode mnogo vremena u zatvorenom prostoru imaju najcesce problema sa kicmom i te sve osobe koje se zale na bolove kicme neka ne idu kod ljekara jer oni nemaju pojma vec samo bosonogi neka trce i za kraco vrijeme osjetice promjene Ja sam zemljace rodjen i odhranjen u cestitoj Pravoslavnoj kuci i mi od malih nogu ucimo da zivimo sa prirodom a ne pored prirode. Iz nase porodice nikad niko ne ide kod ljekara sem sto nam na kraju naseg zivota pozovu svestenika a najmladji je pokopan sa svojih 86 godina. Mi kad povalimo nerotkinju u krevet ta odma zatrudni
@Bee Haa Čuj izbacivanje negativne energije. :D Nemoj mi tih gluposti, svega ti. Ali hodanje bez obuće je svakako poželjno zdravstveno, a i prije svega udobno. Ja ovaj prijelazni period kada asfalt nije ni vruć ni hladan volim iskoristiti i često izađem hodati bos. Jes\' da ima čudnih pogleda od strane ljudi, al\' zaboli me.
Svaka cast Ovako sta trebate cesto da organizujete, osim toga izduvate se negativne energije i dobro je za mozak i uopste covjekovo zdravlje. Covjekovo tijelo je nista drugo sem atomi energija i najbolje je da imate kontakt sa zemljom tj bez obuce bosi da trcite jer lijeva strana je negativ a desna pozitivni pol i kad napravite bosom nogom kontakt sa zemljom tako izlucujete nejefikasnije negativnu energiju.
Đe su glumci ?
ma ko je ovdje glumac na slikama???
baš lijepo ! svaka čast ! iako smo i mi sami siromašni ipak dajemo i drugima
Ovaj visoki je Dzenanin frajer hehe
razvijeni ovi novinari ko vazdusna puska, falio im je Arsen da popravi prosjek