Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Informacija je nepotpuna i samo zamagljuje. Dopunite , ko je onemogućavao, ko su ta dvojica ''muškaraca''. Ovo su stvari koje moraju biti jasne, transparentne, rečene javnosti iz ''stotinu'razloga''.
Dvojica kriminalaca na cija auta je i bacena bomba i koji odavno imaju zastitu u gradu jer su uvezani sa SDA podvelescima. Nije im ovo prvi put, pucanje na kamere na magistrali itd.
@Hamoponovouredu I slike se mogu vratiti, nisu trajno izbrisane. Ja sam nekoliko puta vracao slucajno izbrisane fotografije. Objaviti slike, identitet napadaca... Da je tu Drasko Stanivukovic, to bi vec bilo objavljeno na drustvenim mrezama.
Mislim da nije losa investicija za jednog novinara dron da kupi. Sjedi fino malo podalje od mjesta dogadjaja ( nepoznata lokacija) snimi sve sa visine i gotovo. Pa da vidim gorile i korumpurane drotove hoce li pucati u dron.
Što je najgore, hoće.. Mafija je to brate...
Osa nema ta ovlastenja zakonom je ogranicen njen opus djelovanja samo SIPA moze biti niko drugi...oni su za terorizam I ovakve stvari...jebala vas OSA
Jeli sređena vatra,?!
Dvojica muskaraca - sin i rod
Kriminalci i lopovi svakako saradjuju tijesno sa policijom. Odavno poznato. Nece intervenisati da zastite novinare ali zato cuvaju kriminalce. Takva nam je cijela vlast i zakon u drzavi.
Jek hdzovac bacio bombu..
To su bili napadi na KAMERE, a ne na novinare!
sletio NLO hehehheeheheheh
Novinar sa mobitelom ...e svašta.
Ovakve stvari su mnogo opasnije od nekolicine imigranata koji su se potukli stanglama, medjutim iz komentara vidimo da je paznja javnosti BiH usmjerena ka pogresnim stvarima. Zato je stanje u drzavi takvo kakvo je, jadno i nikakvo, disfunkcionalno.
Uslikane osobe koje nisu trebale biti uslikane ili postoji nesto na mjestu eksplozije sta treba biti maknuto na vrijeme i prikriti. Ne postoji treci razlog zabrane slikanja. Jos je neko sigurno slikao i treba objaviti slike. Ako neko hoce biti anoniman onda neka sjedi kod kuce ili nositi fantomku na uvidjaju.
UZP jos postoji.
Kud vas ne prebise sve
Klica vam se zatrala UZP-ovska .
cuj prijavili policiji...a dva pripadnika obavjestajne stranacke agencije u civilu je napali...pa da im nisu kolege...uniformisana policija bi reagovala...a ovako gdje ce na kolege iz stranke koji imaju vece ovlasti...
moze jedino SIPA biti osa nema taj mandat da izlazi radi uvidjaje I te stvari...