Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udavise ljudi s ovim, 500 clanaka u 2 dana vezano za tu temu, nista drugo ne objavljuju....
izgleda da se braci Simic pravo svidjela ova situcija, postali su popularniji od Severine nakon objave njenog ljubavnog uratka ! ako je tako, zelim im sretan Rozic, Novu godinu, i da im cetnicka murija uleti u kancelarije svake godine jer jedino tako ce postici interkontinentalnu slavu ! amen !
Svaka cast svakom al ste pretjerali vec s objavama o vama ! Uredu svi ih osudjujemo i nije nimalo demokratski cin, al dajte vise malo i ostalih vijesti.
aaahihihihihihihihihihiiii.....ovo me vec podsjeca na onu kampanju o maticnom broju......bosnjaci...jel sa vama sve uredu?
Neko drma kavez?
jel se reis oglasio i podrzao novinare?