Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić je ovo majstorski odradio! Kapa dole, doživotni predsjedniče!
Da je majstorski ne slazem se zasto je ovo govno od novinara otislo iz predsjednistva a negirao je genocid kako to moze
Treba biti malouman poput ovog zacesljanog novinarcica pa vrijedjati vlastitu drzavu i osporavati medjunarodne presude. Genocid je jos bio u Prijedoru, Foci ali je dokazan samo u Srebrenici!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamisli da si tužen jer negiraš genocid?
Sve bi ovo bilo lagano rijesiti sa komsijama… da nas Zivkovic i njegova banda be pljacka be ucjenjuje i ne ubija
Jebat mu mater i sve živo usta , zapamti prvi ces na odstrijelu biti
Nepismeni tzv Đuričiću ti neznaš jesili došo ili pošo ti i jesi za g..o.idne TV ..Jadan bio neznaš da si ti i tvoj entitet pod protektoratom Putina ,Vučića pa onda vi ste i pod protektoratom 1.000 kopdina stare BiH Vi ste RS kopile države BiH, koji su vas osudile 1000 sudova i naroda. .
Mozete brisat koliko god hocete komentare,al BiH jest protektorat kao i sama rs,jer upravlja regijama, kao Srbija ,kao i Njemacka sto je,kao Italija i kao 1000 drzava jos jer upravlja svojim pokrajinama. Ovi mogu brista al to je danas moderni protektorati nes svaka mahala danas hoce da bude drzava pa se malo vlasti dadne ali sa upravljanjem drzave
Nikomi ne moze oduzeti slobodu govora,Jasenovac je bio rekreacioni centar gdje su prikazivane pozorisne predstave,radile se razne rekreacione aktivnosti da bi se bilo zivahno i zdravo.
Živoyinjsko carstvo!
SIPA ce to hapsiti vjerujte mi
Ко негира лажни геноцид у Сребреници?
Treba njima zabranit da dolaze u Bosnu kad su krmad i samo ih ignorisati pa nek rade sta hoce njima ne treba davat ni najmanju paznju
Ko hoće poštovat će žrtve, ko neće nikakav zakon ne pomaže. Da je medjunarodna zajednica sa Amerikom htjela stvarno poštovati žrtve nikada ne bi odobrila i priznala RS. Ovako, nama su kao utjehu dali presude i Zakon, a njima državu u državi.
Pseto genocidno, s vama nema dogovora!
Kazu Vucicevi placenici. Sto onda nije reciprocno sloboda govora kad se kaze da su Srbi genocidan narod?
Ovaj zakon o negiranju genocida je samo mrtvo slovo na papiru. Ko je osudjen? NIKO
Dobro ste skontali. U Republici Srpskoj svakako ne važi jer ga je poništila NSRS, a u federaciji je mrtvo slovo na papiru.
Djikan, primitivac.
Ja kazem da si ti genocidaš! Jel to sloboda govora?