Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjecito si Bosanac ! Upamti to jadoo ! pricaj sta god hoces, slusaj bajke od Mile Dodika, igraj, navijaj ili pjevaj za Srbiju, ali kada god odes u Srbiju zvat cete Bosanac... Zasto? zato so si Bosanac, i kao takav ces umrijeti... ;) :*
Wow, baš su me iznenadili. I mi se pravimo naivni, isto djeca. K\'o da je ovo prvi put da četničadija rasipa svoj primitivizam.
Sto nas iz Rs boli za neki praznik u BIH xaxaxaa Zasto se opterecavati zbog praznika druge drzave? Stvarno nema smisla. A vi sto se ljutite bas nas se ne dotice.
Primitivni sljam. U normalnoj drzavi bi bili na marginama i nebitni ali u BiH takvi dobijaju izbore i onda sa malih ekrana prosipaju svoju nekulturu. Znate svi na koga najvise mislim. Sifra: Ronhil. Jadan je narod kojima je takva osoba idol.
Realno : Drževni praznik , pa tako i dan državnosti , je samo onaj koji usvoji Parlament BiH. Kako to do danas nije urađeno i dalje će biti ovako provokatora koji će da glume nekakve državnike i velike patriote ali samo onda kada to mogu uraditi a da se sa Budžeta skrene tok novca u njegovom smjeru i da proglasi neradni dan , pa makar to i nedelja bila koju prebaci u ponedeljak , utorak do petka . Moja želja je da imam državni praznik ali na cijeloj teritoriji BiH pa ma koji to datum u godini bio !
ja seljakluka. je... ga, svakakvih govana i u kulturi ima. brcko, fakat steta
@ DA SE ZNA E , BAŠ DA SE ZNA. BRČKO VIŠE NIJE BASTION SRPSTVA , OVI ŠTO UJEDAJU IZ ČOŠKA SU KUSUR OD NEČEG PROŠLOG. TREBA IM SAMO DOBRO ODBRUSTI I TO JE TO . DOĐI JARO TI U CENTAR BRČKOG U VRIJEME KADA TREBA UČITI EZAN , KO PRAVA MALA DŽAMAHIRIJA , U CENTRU SE PRAVI SPOMENIK ŠEHIDIMA I POGINULIM BORCIMA 108. ARMIJE BIH , 30 - TAK METARA DALJE SPOMENIK POGINULIM BRANITELJIMA 108. HVO. SAMO SABUR I ODLUČNOST DA JE OVO MOJ GRAD I DRŽAVA A KO GOD TE PROVOCIRA DOBRO MU ODBRUSI JER JE OVDJE ČETNIŠTVO NA KOLJENIMA
to je bilo na njihovom terenu u BRCKOM...cjela kafana su bili SRBI ..nisu budale da dobiju batine..ajde ti u BRCKO i vici ZIVIO ALIJA pa ces vidjeti za koliko ces fasovati.. ko ja u doboju
ahahaha pre dve decenije se cuo ezan na 100procenata beeeeehasad na manje od 24 procenta i dalje se uzdate u neki rat. shvatite vase pozivanje i surovanje sa endehalijama i ostalim strancima vas je i kostalo 75 procenata beeha sad uzivajt u ta tri grada u cent.bosni,i to je to!
srpski primitivci razumiju samo jezik sile...tek kad bude kuku lele malo će se upristojiti...
Winston Churchill said: „When fascism returns it will be in the guise of anti-fascism”. Kao da je vidio one danasnje muslimane-alijace... Sto će reci na srpskom: „Kada se fasizam vrati,biće u obliku antifasizma”... Alkar Vinston u sridu!
KAKAV VODJA TAKVI I NOVINARI - primitivno do suza. Sta drugo ocekivati od kompleksasa koji su da bi izlijecili 10 % svojih kompleksa morali pobiti 200.000 neduznih ljudi. On ce nama \"kako kome\"
Srbija do Kosova! Ovo je za one sto ne vole moju drzavu BiH. Prepoznace se oni. Srbija do Kosova! Pozdrav iz Bosne i Hercegovine!
Nema većih fašista od islamskih fašista a sve pod krinikom antifašizma i multietniĆnosti...moralna bijeda....
Zao mi vas je, AL\' MORATTEEE...
WOFWOF Dodo je naj veca dzukela, ovi mali pzici zajedno sa njim mogu samo lajati. i moliti boga da se 95 ne nastavi jer nece stici do Drine
Treba napraviti listu sve te dzubradi ako se opet zapuca da se zna ko je kakav