Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada oni neće usvojiti ovaj zakon. Biće to povreda nacionalnih interesa, biće ne može se usvojiti iz ovog ili onog razloga. Na TV-u će svi politicati izjavljivati da su za usvajanje ovakvog zakona a činice sve da se ne usvoji. Kako naći nestranački ličnost kod nas? Čak i da je nestranačka ličnosti dodjelu SDA, da 50000 KM i odjednom lik više nije u sukobu interesa.
Sve se to mora lokalizovati.. sistem mora biti jednostavan.. i prije svega mora biti ljudski.. kad ti neko donosi odluku.. da ti zivi u komsiluku...a ne neko iz brisela... sta nejga briga jel nesto uredu ili nije.. on lovu mlati
A te nezavisne osobe ce postaviti stranke. Tacno nas politicari smatraju da smo vece ovce od ovaca
Nezavisne osobe iz politickih stranaka:-)
Da se to srediti ;)
Prijedlog je dobar i predstavlja novi pristup. Pitanje je samo koliko će to dozvoliti vladajuća klika čiji su pojedinačni interesi ovim ugroženi.
nije ovo losa ideja......ali imam osjecaj da je ovo sam neki spin
Sve je ovo magla
Nista bez ljudskog faktora..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U trenutnku ne smije biti clan.. Nigdje veze trebali bi staviti da zadnjih 2 godine nije clan stranke.. Ovako ce se samo isclaniti iz stranke donjeti potvrdu i opet stranacki ljudi doci na poziciju..
Piše u nastavku da 5 god ne smije biti član, ali živo me zanima kako će se to utvrditi, jer može ti stranka izdati uvjerenje da te nema u njihovoj bazi, iako te ima, ili ti retroaktivno napraviti ispisnicu s datumom od prije 5 god.
Oni se stvarno igraju s nama...
Zar je to moguce u ovoj DRZAVI haha kakav vic :)
Ovo nije država, već balijanistan, koji se održava na silu, ali kada nestane novca bit će game over i konačni raspad
@PoglavnikovCasnik Ni '93 nismo imali ni para ni oruzja, pa smo vam porazbijali zube na dva fronta. Tako da...