Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da... nasa ekonomija cvjeta nije ni cudo! Zasto drugari niste upisali masinstvo, elektrotehniku, medicinu, gradjevinu? Sve sami pravnici i ekonomisti... i onda kada zavrse pa ja imam fakultet a posla nemam! Sisaj veslo!
zato je na loseg glasu fakultet. prolaznost 94% koji ce nam k. vise ekonomista
Ne zaposljava ljude znanje ili fakultet već socijalni status. Ako imas visok polozaj u drustvu mozes se zaposlit i sa 2 razreda osnovne. Ako nemas, djaba ti 13 doktorata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OVO JE POSLJEDNJIH 600 STUDENATA, SVE SE VIŠE SMANJUJE ZAINTERESOVANOST I RAJA ODLAZI.. JADNO ŠTA UČINIŠE OD OVE LIJEPE ZEMLJE
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kandidati imaju potrebu da predstavljaju šta su uradili u BiH, isto kao da mi nemamo oči pa ne vidimo da nisu ništa, mogu oni nabrajati, ali da to nešto vrijedi vidjelo bi se, samo HADŽIKADIĆ NAPRIJED #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
Samo Mirso Hadzikadic. #MH2018
gledaj red bulova gledaj naocala na glavama .
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Najviše ekonomskih eksperata u historiji BiH a nikad gore stanje u BiH
Dobro došli konobari i nargilaši.
Kod prof. Sude.. handjob 6, blow 7.. ostalo od 6-10
Obzirom na mali procenat visoko obrazovanog stanovništva ovo nije puno. Međutim potrebe tržišta rada za kadrovima ekonomista a posebno pravnika je veoma mala. Na sceni je teži oblik neusklađenosti tržišta rada sa obrazovnim sistemom. Ali šta reći za državu u kojoj u dvije susjedne škole ne koriste iste udzbenike pa onda moraš prvo čekati nastavnike i učitelje da ti na početku godine izlistaju spiskove autora udzbenika pa tek onda da nabavljaš iste.
Lezi hljebu da te jedem.
Pohodi!!!
jao citkusa i balona ahhhaa treba vama Mesihovic prvi cas da odrzi da znate sta je fax
Uz dodatno ulaganje od par maraka u kvalitetan kurs njemackog ili engleskog jezika nakon tortura raznih profesora i njihovih nadobudnih asistenata za nekoliko godina 90%njih ima posao u inostranstvu.5%uz zagarantovanu stelu odlazi na drzavne jasle a 5% onih koji nemaju ama bas nikoga da se zauzmu za njih zavrsit ce po biroima za zaposljavanje ili za kasama trzisnih centara.Ako 1%njih pokrene privatni biznis ovdje ja cu pojesti metlu.