Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole za maske. U staračkom domu gdje je pola korisnika oboljelo. 😏
Pa znaci svi pozitivni i nema ih vise od 29
Pa znaci svi pozitivni i nema ih vise od 29
Samo da ovo zavrsi jednog dana!
Zasto nitko ne prica i ne provjerava navode osoba koje tvrde da im nadlezni nude po oko 1000km da potpisu da je njihov clan porodice umro od kovida? I zasto mi klix brise komentare na tu temu?
@kick.ass ma hajde molim te, ne pišite gluposti. Niko nikome neće dati 1000 KM, a i šta ima neko da potpisuje od čega je osoba umrla, kakve veze ima potpis, postoje šifre bolesti i porodica umrlog nema nikakve veze s tim. Kakve nelogične teorije zavjere to je strašno.
@kick.ass. sinko ta teorija ti pada u vodu...kome ce ba nadlezni dati milju maraka...da si napisao da uzmu milju pa bi ti raja i povjerovala...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)