Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanja Lazar i Vedran Dodik profesionalnim i ljudskim karakteristikama upotpuniti formiranje odbora i doprinijeti njegovom radu. NEKO SE ŠALI SA OVIM OBRAZLOŽENJEM. ŠTO SE TIČE SREDOJA, NJEGA NIJE UČILO DA BUDE KULTURAN. NAUČEN JE DA ISTRAŽUJE I BATINA. ŠTO GA GURATE PORED OBALE, ČOVJEK NE ZNA, A BOGAMI I NESMIJE DA PLIVA DOK MU MILE NAFTAŠ NE ODOBRI.
Koji lopovi! Pa ovo je ideja od Ibrahima Spahića a oni neće da ga stave ni u odbor. Nanjušili lovu lešinari pa se guraju. Čuj Tatjana u odboru....ccc
Moj glupi Bosnjo... pogledaj ti sastav gradskog vijeca grada Sarajeva... jos je samo Sredoje Novic hvalio...
..."falio" paša moj...kad nema "pravih" srba ima "krivih" :))
...izvukše li opet tanjicu :)