Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti
Nisam nikada za nasilje, al one koje su ovo uradili bi na lomacu.Zamisli, dadnes si za pravo da ubijes zivo bice da bi se slikao sa njim, e!Jada li Boga da su zivotinju odmah usmrtili, ali mucenje je prosto neprihvatljivo, i ja jedem meso i mozda sam i licemjeran sto tako mislim, ali ako ubijas zivotinje iz bilo kojeg drugog razloga osim da prehranis sebe i porodicu, bolestan si i hitno moras na lijecenje, nadam se da cete imati istu sudbinu. Budi musko pa ih probajte ubiti golom sakom, ajde?
@gooUser1565681941 Treba i Orića na lomaču za zločin koje počinio nad nedužnoj djeci.
Nostalghicar, treba svakoga ko god da je ubijao djecu i neduzne civile bez razloga. A bio taj covjek Oric ili Mladic, to je skroz nebitno. Neuspjesna provokacija.
A sto pises 250 tisuca dolara valjda 250 hiĺjada dolara.
250 tisuca ? sramota klix smatrao sam vas ozbiljnim
@ahmoze U cemu je problem? Hrvatski je jedan od konstituivnih jezika u BiH, i prema Ustavu uziva ista prava kao i bosanski i srpski.
Samo šest mjeseci ? Zakon isti ko i u Bosni kad neko nekog rokne
Više su krave ubile ljudi, nego ajkule :)
Ljudi su najveće životinje.
Tuku ajkulu dok Allah zapaljuje Australiju od opasno-otrovnih nopova(tj. otrovni pauci, zmije, itd...).
yebo im morski pas matere bolesne...
Šteta. Ali moju omiljenu, ugroženu i simpatičnu kiwi pticu ne dirajte :(
poremećene ljudske vrijednosti... daj da objavimo selfi na društvenim mrežama.
Idioti Nekad ne mogu da vjerujem koliko ljudski um moze biti ogranicen, plitak, pamet kratka i blesava, a osjecaj za prostor i orijentaciju jos gori, a da ne pricam o adaptaciji i prilagodjavanju covjeka u prirodi.