Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno zborite i prelijepo ste dali ove izjave.Možda bude i ovaca pa da u to povjeruju.Dosta vas je bilo i u prethodnom sazivu skupštine i znamo kako ste radili.Većina stranaka iz kojih dolazite je tu godinama i u tom slučaju znamo kako se radilo.Mnoga Javna preduzeća ste Vi doveli do propasti.Zašto im dosada niste pomogli?Pomogli ste sebi,svojim strankama,familiji,prijateljima.Uspješno ste zapošljavali svoje,imenovali Upravne odbore i promovisali sebe...Kako Esed reče,hvatajte krupne lopove,ja sam sitan.Čast izuzetcima a vrlo ih je malo
A tek neki novi?? U šta li je narod gledao kada je glasao?
Ko je taj balavac? Našli ste njega da pitate pored stručnjaka i visokosposobnih ljudi među poslanicima DF-a u Skupštini KS. To vaše poguravanje debila neće se završiti na dobro! Jeli to naredba SDA ili SDP-a da se oslabi DF?
Ukinite kantone i vratite ovlasti opstinama, prodajte vozni park i podjelite taj kes nezaposlenim na birou, vi kantonski lezihl***vici nadzite sebi posao u struci ili idite na biro kao i ostali gradzani i odmah ce nam biti bolje.
vratite nam esssssuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Probijte tunel na Igmanu, rijesiti lutalice u gradu, promjenite krivicne zakone o minimalnoj kazni za pocetak?