Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
593 budale mu omogućile mjesečnu platu od 4-5 hiljada maraka..
...da ne radi nista
jesu mu to glasovi od bivših kolega iz Stranke za BiH ili novih kolega iz eSBeBeja ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dva nebodera glasaju za tebe i možeš u Parlament. Na selu se treba ipak malo prohodat, nagrada za trud. Ako ne radi lift i ovi prvi su se onda malo zadihali.
mirela halilovic guzim te
Km
sve što je ispod 2000 nema smisla!
Definitivno moramo mijenjati izborni prag! Cuj sa 593 glasa prosao u ZD FBiH, bruka i sramota. Ovi likovi nikada nece izaci za govornicu, nikad nista nece predloziti... Samo ce jesti drzavni hljeb i pricat kako nekog predstavljaju. I sada kada vidimo da je u pitanju SBB-ovac koji su onog 12.10. govorili kako im je zao sto je slaba izlaznost, kako se zale na narod a ustvari ovo njima i stima, bas zbog ovog. Kada se politicar zali na mali broj izlaznosti glasaca, znajte da laze!
nemoj ba na našeg muniba, sda, sbih, sad sbb, taj prolazi uvijek i svugdje i zalaže se za prava poslanika, tj. sebe, ne znam o kakvim promjenama ovi pričaju sa takvim kadrovima koji ništa ne rade decenijama i samo mijenjaju dresove.
sve mi se vrte poznata prezimena...
yebala vam Afrika čitava familije, Zamba i Samba
serem se na ovakav izborni zakon kada neko sa manje od 1000 glasova udje u federalni parlament, dok drugi sa više od 1500 nemogu ni u kantonalni.
Bolje se zapitajte kako je osuđenik za privredni kriminal i zatvoraš dobio najviše glasova od svih, nego za ove sto su dobili malo a ušli u parlament...to je prava slika naše države, ne levati koji su ušli kompenzacijski...
Gdje je bolan Raguž? Jeli posadio tikve? Sve izgubio a tako se jadnik trudio da se uliska Bošnjama. Propao plan. Sada sjedi u kući.
Mirela Halilović (888) ???? Mirela Halilović (888) ??? je li te stid uci u zgradu parlamenta ???? je li te stid uzeti cca 500 000 za mandat...???? ne, ne, nemate vi stida....kopilad borisova
3255 fc prijatelja...a 888 glasa....888 ti se puta naserwem u facu odvratnu
nema stida ko ni ostali ukućani :)
A vidi koliko ih se zaposlilo! :))))) Napredujemo. Znak da napredujemo je i taj što će novouposleni imati dobre plate, pa topli obrok, itd. Šteta je samo da će penzioneri i dalje gladovati i kopati po kontejnerima.
Utorkom su najjeftinije avionske karte za letove odavde
Nemoj, ne valja ništa utorkom radit :)
ovo je nepravda, kakve bola kompenzacije, kakvi li kompenzacijski mandati neko dobije 2000 glasova i ne ode u parlament a neko sa 500 ide, gdje je tu pravda i demokratija???
ovaj munib jusufovic je u brckom promijenio stranaka kp ibrahimovic klubova,a za vrijeme rata sedmicno je dijagnoze mijenjao da bi od rova bjezao
Svako selo moze u parlament da izabere svoga zastupnika!