Ministarstvo sigurnosti BiH
0
Novi zakoni u službi građana i države
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360158806891&ih=023&category=78149&ssPageName=STORE:PROMOBOX:ENDSOON ZAUSTAVIMO PRODAJU OLIMPIJSKE BAKLJE GRADA SARAJEVA..OVO JE JEDAN OD SIMBOLA NASEG GRADA..DA LI JE MOGUCE DA SE OVO PRODAJE I DA LI JE OVO POSTALO PRIVATNO VLASINSTVO?
zašto ste postavili sliku Ustavnog suda BiH?
bosna jos broji hidzretske godine, zakoni kasne i uvijek ce kasniti, a najvise ce kasniti postivanje tih zakona i utjerivanje tih zakona preko izvrsne vlasti.
KOLIKO VAM JE ČAUSEVIĆ KEMAL UKRAO NOVCA I ODAKLE MU ONAKVE NEKRETNINE I POKRETNINE!!!!!! YASTO SIPA NEUDJE U UPRAVU UINO DA SE VIDI STO SE RADILO,GDJE SU OTISLI NOVCI, KO JE NAGRADJIVAN I KAKO , KOME JE VRAČAN FIKTIVNO PDV....
Hajde ne bi li Bog dao da Vijece Ministara i Parlament BiH urade nesto u sluzbi gradjana za promjenu ;)