Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neće valjda omogučiti pečačenje Kantona radi neisplačivanja sudskih presuda radnicima koje su momački zavrtali godinama.
odnosno lakse ce uzeti mito
ili da primi veliki mito da to ne uradi :)
E sad cu ti zapecatit radnju. A koverta ? Uredu je gospodine samo nastavite radit.
nije vise gospodine automatski mu postajes naj jaran ako ti sta zatreba ja sam u kancelariji 5
Znaci sada ako mu ne das 100 eura na licu mjesta odmah te zatvara , nema vise lagano :D
Imal kakva ba inspekcija da zabrani rad policiji i tužilaštvu i izvrši pečačanje prostorija ? A naročito vjerskih zajednica ! MNogo je ova trojka sebi uzela slobode u demokratiji. Hajmo reč NEOGRANIČENE ! :)) A vidi ostale građane, hrani čovjek porodicu a dođe Bakirov Baja i zapečati mu radnju, i to nakon što je čovjek uredno platio porez ! Znam, nestalo para Bakiru da dotira Sebiju, valja i dugove vraćat a treba i silnu rodbinu po javnim preduzećim dotirat i namirit !
samo nikako da zapecate drzavne frime koje ne placaju poreze i doprinose