Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penzioneri su naj vece glasacko tijelo SDA stranke i stalno kukaju, usput oni su direktno odgovorni za jadne zivote svoje djece i unuka...
KAko ba kad svi žive od njihovih penzija ! Pa zar vi mislite da Fadil ne planira strateški. NEMOJ NI DALJE ZAPOŠLJAVAT, a izmišljaj izvore odakle će biti peMzija za najvjernije SDA glasače . I njihove porodice ! Umrite penzioneri TAKO VAM I TREBA , kad glasate za NEZAPOŠLJAVANJE OD KOJEG NE MOŽETE ŽIVITI !
hebote, ima li iko stručan u ovoj nasoj hebenoj drzavi a da vodi brigu o njoj? jel moguce da skoro svi samo cekaju prvi u mjesecu i gledaju sta ce pojesti u kantini!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne moze se vise zivjeti od djedove penzije, morati cemo ga zaposliti.
ahahahhahahahaha :D
ako odeš u invalidsku penziju neće biti ni za minimalac,tjeraju te da radiš dok ne crkneš
pola je.enog boda za godinu učešća u ratu i minimalac za iste te učesnike u ratu .Sramota dokle ćete nas kažnjavati što smo vam omogučili udobne ministarske i skupštinske fotelje.
100000 za 4 godine. Za 3 godine je zaposlio 3 covjeka, znaci za godinu ce zaposliti jos 99997.
Baka bošnjakinja koja nije umotana ko NINDJA
Dobar i sveobuhvatan članak :)
Kolko se prdonja uvalilo sa 10 godina staza.. sta oni misle..da je neko duzan da ih hrani?
Ne znam šta hočete, pa zaposleno je od izbora do danas po planu SDA 20000 RADNIKA JER JE REČENO 100.OOO u sljedečih 10 godNe lipši magarče dok trava naraste.J.....v....Bakir i SDA s....m...i ..ž.... u porodici Dabogda nemali ni za lijekova.
raspada se kvazi bih. uskoro slijedi podjela na tri dijela u kojoj će se svaki narod (država) o sebi brinuti.
A njene najvece "patriote" su njeni najveci rusioci
Treba razdvojiti penzionere po svim drugim osnovima i kojekakve socijale i invalidnine od penzionera rada. Ovim prvim neka Federacija podijeli penzije po 10.000 KM, a radnici neka uplačuju samo u svoj radnički penzioni fond i da znaju da uplaćuju penzije sebi, a ne kojekakvim povlaštenim, razvlaštenim, političkim, vojnim, poslaničkim i drugim "zaslužnim" penzionerima, bez dana staža ili sa trostruko uvečanim ratnim stažem, a da rata nisu ni vidjeli.
Je li "agresivno zaposljavanje" neki novi eufemizam za oruzanu pljacku?
Jednom rječju: " REALAN SEKTOR ", al od " ZLATNE KAŠIKE ". Jedino rješenje je u napuštanju ovog kalifata i države koja je još od Islamske deklaracije zamišljena kao Kasaba sa par familija i samoproglašenih Begova što tlače raju, žive u kadifi i sjaju, dok im djeca putuju po svijetu i idu u prestižne i skupe škole, te vozaju skupa kola.
Odoh s nozem na intervju, da pomognem.
Samo agresivno... reci "Poslali me iz Federalnog Ministarstva Rada i Socijalne Politike i rekli mi da budem agresivan. Ko je dezurni da ga izbodem?"
bakire agresivno me zaposli u neku drzavnu instituciju. hvala
zivim na Stupu radim u Zraku
Kako sebija vodi bolnicu za dvije godine necemo imati penzionera